thebluefalcon Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Am cam 4 ani de chitara, in care am invatat de capul meu; stiu acordurile de baza, ba chiar si barre-urile imi ies bine, ceva ritm si solo ( mai ales bazat pe pentatonica si gama majora ); digitatia este destul de buna, chiar un pic pe shred, dar cam doar pe cele 3 corzi subtire imi iese acum ( asa cum se cam si incepe/recomanda exercitiile la inceput, urmand ca ulterior sa faci pe toate 6 ). Problema e, ca am invatat totul foarte dezorganizat si chiar haotic, nici nu stiu sincer cum am ajuns sa invat anumite lucruri; pur si simplu am exersat tot ce am nimerit/gasit pe internet... Ma intreb daca un profesor de chitara ar fi o idee buna. In trecut am fost ferm impotriva ideii, credeam ca nu-mi ajuta la nimic; dar, oare asa o fi? astept pareri pe tema asta; Ce vreau, este sa invat sa cant la chitara electrica, sa imi dezvolt urechea muzicala, sa invat cat mai multa teorie si game ( nu stiu de exemplu sa cant nici macar pentatonica pe tot griful, nici alte game; doar cateva "forme" si abia le lipesc ) Ma intereseaza zona de blues si power metal ( mai ales ultima dar nu exclud blues-ul; ba de fapt daca stau sa ma gandesc, nici jazz-ul ) Deci ar fi o idee buna un profesor? Are cineva recomandari in sensul asta? Cred ca ma incadrez undeva la mediu spre avansat, poate mai jos
thebluefalcon Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Aha.. mersi deci practic zici ca n-are rost, sa continui tot cu internetul?
EugenRo2001 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Un profesor este bun, eu ti-am dat acest link deoarece este gratis si lectiile sunt intr-o succesiune corecta.
Recommended Posts