Shreder_DT Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Pentru ca mi se pare una dintre cele mai tari piese de la Megadeth, ma gandeam sa incercam sa facem cover-ul de la zero. Are o caruta de solo-uri si riff-uri, cam grele ce-i drept, dar io zic ca merita incercat. La solo-uri merge si improvizat daca simtim nevoia, Marty nu e chiar usor de reprodus, dar riff-urile ar fi frumos sa iasa cat mai aproape de original Atasez backing track-ul pentru Lead guitar, cu vocea inclusa. E simplu, unde nu se aude nici o chitara, tre sa bagam noi. O luam cu inceputul, cine se baga la intro riff? P.S.: Daca nu se baga nimeni pana in weekend, ma bag io la intro. Megadeth - Rust In Peace - Hangar 18 - Lead Guitar Backing Track.mp3
Shreder_DT Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Ok, am tras eu intro-ul. Cine se baga la al 2-lea intro dinaintea strofei? Hangar Intro1.mp3 1
Sto Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 I like it. Nu promit nimic, dar m-as inscrie. ) O sa incerc sa trag azi sau maine daca am timp.
manbearpig Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ma bag eu la al 2-lea intro, daca imi permite Sto. Il trag acus.
manbearpig Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 hangar18cover.mp3 Gata! Ma bag si mai incolo daca e. 3
Shreder_DT Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Super cantat, ma bucur sa vad ca mai sunt si altii interesati. O sa trag diseara Riff-ul de strofa. Va puteti pregati de primul mini solo Marty Friedman de dupa prima strofa
manbearpig Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Super cantat, ma bucur sa vad ca mai sunt si altii interesati. O sa trag diseara Riff-ul de strofa. Va puteti pregati de primul mini solo Marty Friedman de dupa prima strofa Daca se poate, as vrea sa trag tot eu si solo-ul asta. Dupa promit ca nu ma mai bag. (A se citi: l-am tras deja)
Shreder_DT Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Gata verse Riff-ul. Baga Ervin ca vad ca nu se ingramadeste lumea. Hangar 18 Verse RIff.mp3 1
manbearpig Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Tried my best. Am schimbat desigur niste chestii, e un bend care lipseste (n-aveam destule taste, am cantat pe Squier Classic Vibe Tele), arpegiile alea sweep-uite nu prea sunt, dar sper ca nu l-am macelarit prea tare. hangar18solo1.mp3 1
Shreder_DT Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Suna foarte bine, nu ai macelarit nimic. Pun si eu varianta mea de solo. Piesa incepe sa fie din ce in ce mai grea, chiar nu se mai baga nimeni? Eu in curand o sa fiu depasit Hangar 18 Marty's first solos.mp3
Raduxxxx Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 (edited) As invata ritmul mai incolo si poate primul solo al lui dave si solo-ul de dupa, al lui marty. Sa vad ce pot face si inregistrez/postez Edited December 1, 2011 by Raduxxxx
Shreder_DT Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Ok, o sa incerc sa trag azi sau maine, Rifful de la a doua strofa si eventual primul mini solo al lui Marty de dupa strofa 2. Mai urmeaza un solo mic de-al lui Marty, apoi vin main solo-urile lui Marty, ceva mai lungi, iar pe final Dave si Marty fac arunca cu solo-uri unul spre celalalt . Deci Radu zici ca bagi primul solo al lui Dave si urmatorul de la Marty? @manbearbig - Te bagi la al doilea mini solo al lui Marty de dupa strofa 2, sau orice altceva?
manbearpig Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 M-as baga, dar nu stiu care e ala. (de la ce min:sec incepe?) Apropo, la primul solo ce varianta ramane?
Shreder_DT Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 (edited) Inregistrez cu varianta ta. Pai o sa continui dupa mine, iti dai seama care e cu siguranta . Oricum al doilea mini solo incepe la 2:36 O sa bag cam intr-o ora, doua. Edited December 2, 2011 by Shreder_DT
Shreder_DT Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Done, rifful strofa 2 si primul mini solo Marty Hangar 18 Verse 2&Marty's first mini solo.mp3 1
manbearpig Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Bun, eu nu pot inregistra acum, poate sa continue cine doreste.
Raduxxxx Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Am adaugat cele 2 solouri si niste ritm intre ele. Suna un pic sloppy dar parca se potrivesc ) Daca nu se ofera nimeni as mai putea adauga hangar 18 .mp3 1
Shreder_DT Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Bravo, nu e rau deloc. Acum tre sa ajungem pana acolo cu piesa, mai sunt cateva solo-uri pana unde ai tras tu. Sa vedem daca mai baga manbearbig pe undeva si apoi stabilm cine trage ce si cum. Io m-as incumeta la solo-urile alea 2 lungi de la Marty dar nu promit nimic.
Shreder_DT Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Am inregistrat main solo-urile lui Marty pana la partea unde a intrat Radu. Mai sunt cateva solo-uri si Riff-urile aferente dintre ele, va mai bagati? Hangar 18 Marty's main solos.mp3
Raduxxxx Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ma bag eu daca chiar nu se mai ofera nimeni. O sa ma uit peste taburi si postez daca fac ceva.
Shreder_DT Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Baga fara griji, dupa cum vezi am ramas doar noi 2.
Recommended Posts