marcianpetrescu Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 VA SCRIU ACESTE RANDURI CA SA TRAG UN SEMNAL DE ALARMA pt. cei care au conturi de PAYPAL pt. cumparaturi on line ! azi, 16 noiembrie, am primit un email trimis aparent de catre cei de la PAYPAL America ! In email mi se aducea la cunostiinta ca anumite date asociate contului meu nu sunt corecte si ca trebuie sa le corectez logandu-ma utilizand un link direct furnizat in emailul primit ! am raportat imediat celor de la PAYPAL primirea respectivului email si mi-au dat dreptate, raspunzandu-mi in mai putin de o (1) ora ! ERA UN EMAIL DE TIP PHISHING !!! DECI, ATENTIE MAXIMA !!! NU DATI CURS UNOR ASEMENEA CERERI ! CHIAR DACA PAR SA VINA DE LA PAYPAL ! trimiteti cu forward emailul la aceasta adresa - spoof@paypal.com - , ca sa vi se confirme daca este un email autentic sau nu si stergeti imediat emailul fraudulos primit ! Sper ca v-am fost de folos cu aceasta informatie !!! NU VA LASATI PACALITI !!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tiki Horea Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Multamim pentru info! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Am primit si eu dar s-au dus direct in SPAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts