Tildiu Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Buna am si eu o problema...poate o sa vi se para amuzant da' am turnat apa pe pedala de la chitara si acum nu mai merge am lasat-o la uscat si o sa incerc sa vad dar nu cred ca o sa mai mearga.Ce pot sa ii fac,mai merge reparata sau e buna de aruncat? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulgar_display_of_Alex Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 damn... nu am patit... up? cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggedamed Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Am auzit de pedale la pian, la tobe, la bicicleta, la masina de cusut. E prima oara cand aud de pedale la chitara, asa ca am dat fuga la Wikipedia si mirare! chiar exista: Pedal steel guitar. Stie cineva fo trupa de metale care o foloseste? In alta ordine de idei, desfa tot ce poti sa desfaci (tinand cont ca va trebui sa le si montezi la loc) si lasa totul vreo saptamana (nu glumesc) pe calorifer. Daca esti norocos, montajul electronic nu a suferit daune ireversibile si o sa mearga (la mine a mers cu un laptop). Bineinteles ca ca aici am riscat presupunerea ca e o "stompbox", pedala de efect, sau cum ii mai zice. Era mai simplu daca ne spuneai de la inceput detaliile, dar o fi mai distractiv sa vezi cum stau ergecistii cu intuitia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tildiu Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 E o pedala de distors exact ca asta http://www.distortion-pedals.net/danelectro-fab-distortion-pedal-review/ o sa incerc sa o desfac si sa o pun pe calorifer sper sa isi revina...multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Ar fi bine ca toata electronica sa o speli cu niste alcool izopropilic.Te ajuta sa elimini apa rapid.In acest fel nu o sa oxideze nimic pe acolo. A stat alimentata mult timp dupa ce a luat apa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tildiu Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Nu am almientat-o decat vreo 10 secude..nu am alcool izopropilic merge si cu spirt sau de unde pot cumpara alcool izopropilic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Nu stiu daca merge cu spirt(adica nu stiu cata apa contine spirtul respectiv).Mergi la un atelier de reparatii IT sau RTV si roaga-i pe baieti sa spele plcaca putin.Exista si spray-uri tehnice(ex.R-10).Alcool gasesti la magazinele de componente electronice.Dar costa ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tildiu Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Pana la urma si-a revenit singura pedala...am desfacut-o si am last-o pe calorifer.Multumesc tuturor ca v-ati "batut capul" pentru problema mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts