alucard1337 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Desi am vazut ca sunt o gramada de posturi cu chestii in genul : " de ce nu se aude nimic cand bag chitara in PC ?" As dori sa intreb daca se poate baga chitara in laptop prin jack si daca da , de ce nu s-ar auzi nimica? Am incercat prin setari dar nu am reusit nimic.
ramurel Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Desi am vazut ca sunt o gramada de posturi cu chestii in genul : " de ce nu se aude nimic cand bag chitara in PC ?" As dori sa intreb daca se poate baga chitara in laptop prin jack si daca da , de ce nu s-ar auzi nimica? Am incercat prin setari dar nu am reusit nimic. În jack-ul de microfon, desigur...Da, se poate !... Dar ce soft de chitarã foloseºti ? ( Windows XP ? Win7 ? )
korko Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 În jack-ul de microfon, desigur...Da, se poate !... Dar ce soft de chitarã foloseºti ? ( Windows XP ? Win7 ? )
alucard1337 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 am win 7 dar prin microfon nu mi se aude nimic,iar din cate am inteles trebuia sa se auda clean...ca soft am luat guitar rig 4 dar cum nici cleanul nu se aude,nu se aude nimic nici din soft.
ramurel Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ai setat ºi ASIO ºi intrãrile în Guitar Rig , nu ? Tu nu auzi, dar level-meter-u' ți se miºcã ? Dã pe înregistrare, salveaz-o apoi ºi dup-aia ascult-o ! Aia o auzi ? 1
alucard1337 Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Problema s-a rezolvat cu ajutorul lui ramurel
Recommended Posts