www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua. In primul rand sper ca postez bine aici , deoarece am o problema in legatura cu chitara.

Am o chitara electrica Esp Ltd m50 si , in ciuda pretului , se aude foarte tare , zgomot mic and shit , dar a fost prima mea chitara si am inceput de la absolut zero cu ea( nu am avut nici indrumator ) .

Descrierea problemei :prima data cand i-am pus corzi groase ( 10 - 52 ) mi s-a rificat brige-ul in sus ( probabil din cauza presiunii ). Arata ciudat..suna la fel , nu m-a deranjat , doar ca trebuia sa apas mai mult pe taste ( se ridicasera vreo 2 mm corzile )

Ulterior , am observat ca cele doua corzi groase nu mai prelungeau sunetul atat de mult ( daca lovesc coarda se aude sunetul corect vreo 2,5 sec dupa care se cam transforma in bas ) , celelalte mai subtiri nu au aceasta problema.

Am incercat sa imi dau corzile mai jos deoarece vintage tremolo mi-a permis , tot de geaba . Dunno what to do . Sugestii plox ?