Guest blueguitar382 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 In timp ce cant umerii, coatele, spatele sunt relaxate. Reusesc sa tin pana relativ relaxat insa incheietura imi da batai de cap. Cred ca in momentul in care se apropie de coarda, incheietura se blocheaza si incearca sa apese pana peste coarda in loc sa treaca cu usurinta. Tonul e foarte "sarmos" si duratele destul de sacadate. Cum rezolv?
Shreder_DT Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Practice, practice, practice, nu exista o alta rezolvare. Incepi cu exercitii de incalizre usoare si le repeti pana le stapanesti perfect.
metalsandman Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 vorba din batrani: graba strica treaba! incearca sa exersezi la o viteza foarte mica, ca incheietura sa se poata obisnui cu miscarile necesare.
Guest blueguitar382 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Conteaza si pozitia chitarii. E trasa sus. Ca sa fie aprox la acelasi nivel cu cel din pozitia sezand.
Septi Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Intradevar , pozitionarea chitarii corespunzator este foarte important , insa aici cred ca e nevoie de exercitiu si de prinderea acordurilor corespunzator , daca vorbim de incheietura mainii stangi.
Recommended Posts