www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Roland Micro-CUBE

Recommended Posts

Guest space
Posted

hmmm...demou-rile de pe site sunt chiar ok...

ideea este: arunc pe fereastra 100 de E?...pt un practice amp imi pare destul de interesant.

Guest Diego
Posted

Eu am un Roland Micro-Cube. Este foarte interesant la inceput pentru ca are modele de amp (dual rectifier este foarte bun) si efecte (mie imi placea phaser, un efect pe care nu-l cunosteam). Problema este ca box este mic si distorsioneaza. Si problema asta este mai mare daca ai o chitara cu bassi puternici ca o LP sau ceva.

Dar vantajul principal pentru mine este ca merge si cu baterie (si nu consuma mult) si se transporteaza foarte bine. Eu l-am luat cu mine de 2 ori in romania fara problema, cu avion, ca bagajul de mana sau nu. L-am si luat la mare si cantat cu baterii. Foarte convenabil pentru un picnic sau ceva.

Amp este foarte linistit, nu auzi nici-un zgomot si il poti uita aprins usor. Asta cred ca este bun, dar pentru a canta doar acasa eu cred ca un marshall mgf10 este mai bun. Eu la-m si avut si este mai sgomotos si n-are efecte, dar suna mult mai bine. MGF15 nu mi-a placut deloc pentru ca cutia sa de lemn facea vibratii, si am incercat 3 si nu este o problema usor de rezolvat. Problema cu MGF15 este ca cutie este mai mare decat ceea a lui MGF10, dar materialele si arhitectura lui sunt la fel.

Guest diogrey
Posted

nu se merita iti construesc eu un amp cu o distoriune grozava pt 50 de euro :)

Guest TimeRobber
Posted

eu zic sa nu dai 100 de euro pe jucaria aia .... pur si simplu nu merita...mai bine iti iei un cub marshall mai mic , sau un behringer ( dar nu stiu cat is de bune behringarurile )

Guest diogrey
Posted

eu zic sa nu dai 100 de euro pe jucaria aia .... pur si simplu nu merita...mai bine iti iei un cub marshall mai mic , sau un behringer ( dar nu stiu cat is de bune behringarurile )

sti defapt incearco daca ai ocazia si incearca si altceva si vezi ce-ti place