comanel Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 (edited) Ehhh... cam asa sun eu in a sad mood Gasit backing track-ul undeva pe youtube... Doua straturi diferite in acelasi amp.. (pe rand evident) Comentariile sunt binevenite.. When2strats break-up-01.mp3 Edited August 30, 2011 by comanel 4
SolDiez Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 (edited) Din tristete iese muzica buna, asta este un upside fantastic pentru muzicienii la ananghie. Imi place Edited August 31, 2011 by SolDiez
Guest OratioMentis Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Iti multumesc pentru minutele astea. Mai mult nu pot spune. PS - Si o rugaminte. Crezi ca ai putea sa-mi spui si mie unde gasesc backtrack-ul? Ma mananca vena sa incerc ceva pe el...
comanel Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 il dau mp3 cand ajung maine dimineata pe acas.. daca ajung ) no hai ca mai pun.. ma chinuie un funk de vreo 3-4 zile Mersi de pareri de bine.. da de rau nu zice nimeni nimic? in afar de sincronizarile dintre chitari. Treaba e ca asta e o cearta la telefon intre doi nebuni (un el si o ea).. ajung sa zica cam aceleasi lucruri dar cu alte cuvinte... pana la urma .. deh, se despart (doar in piesa) in real life se iubesc in continuare.. P.S. pentru ea m-am apucat eu de chitara...
Guest OratioMentis Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 il dau mp3 cand ajung maine dimineata pe acas.. daca ajung ) no hai ca mai pun.. ma chinuie un funk de vreo 3-4 zile Mersi de pareri de bine.. da de rau nu zice nimeni nimic? in afar de sincronizarile dintre chitari. Treaba e ca asta e o cearta la telefon intre doi nebuni (un el si o ea).. ajung sa zica cam aceleasi lucruri dar cu alte cuvinte... pana la urma .. deh, se despart (doar in piesa) in real life se iubesc in continuare.. P.S. pentru ea m-am apucat eu de chitara... Ce naiba sa spun de rau, cand ma unge pe suflet? Astept minunea cu mare bucurie, fie pe aici, fie la bogdan.liviu@yahoo.com. Multumesc mult Me happy, prima oara dupa multa vreme
Recommended Posts