cearny Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 felix sez: Vineri 17 decembrie va invitam sa ne intalnim in Club A la CONCERTUL ANIVERSAR SAHARA - 3 ANI. Cel mai probabil evenimentul va incepe in jurul orelor 19.00, iar intrarea este 50.000 lei. Mai multe detalii despre trupa: http://www.sahara.ro
Alex Posted January 10, 2005 Posted January 10, 2005 Pacat ca nu pot sa vin, sincer, as veni, dar la anu' pe vremea asta voi fi in Bucuresti oricum deci felix si cearny, see you la aniversarea de 4 ani
felix Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Da, e adevarat ca avem un pseudo-videoclip pe TVRM. Din pacate nu a iesit chiar asa cum am fi vrut noi insa tin sa multumesc intregii echipe care a muncit la el. Filmarile au durat cam 8 ore. A fost filmat prin august sau septembrie 2004, nu mai stiu exact cand. Oricum, avand in vedere ca nu ne-a costat nimic, eu zic ca a iesit mai bine decat alte videoclipuri facute cu multi bani. BTW, se anunta un concert Sahara pe 16 februarie 2005 in Big Mamou si o sa dau mai multe detalii cand se confirma data.
Recommended Posts