chris_27 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hwhFE00CPXU&feature=player_embedded#at=71 My link 6
cristi Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 intram in lumea buna, in sensul ca avem si noi instrmentisti misto care duc o viata simpla, in speta hranesc gaini si culeg chestii 1
chris_27 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Eram mai mult ca sigur ca drummer se scrie un un singur m....Tipic pt. mine:) Am mai incarcat odata filmul corectat.
comanel Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Un exemplu de atitudine modesta al unui om incredibil de talentat ! Sunt multi care ar trebui sa ia notite de la omul asta 3
chris_27 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 (edited) Acum e la mine in vizita si se bucura de commenturi!Rock on oameni buni!!! Am mai terminat de montat o filmare cu un solo de tobe.... Edited August 4, 2011 by chris_27
stratosaurus Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Acum e la mine in vizita si se bucura de commenturi!Rock on oameni buni!!! Am mai terminat de montat o filmare cu un solo de tobe.... Ce mai poti spune in fata acestui MARE OM ? Transmite-i te rog respectele mele ! 1
sorin_pavlidis Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Cele mai bune urari acestui domn.Din pacate in Romania se mai intampla si chestii de genul acesta.Dumnealui canta tare bine, e f. lejer la miscari.Poate il vede si pe dinsul cineva care sa-i ofere in marea noastra capitala un post pt a ne invata copii sa bata ca oamenii o toba.Inca o data ma bucur ca am avut ocazia sa il ascult pe acest domn.Cu stima,Sorin. 1
karpi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Super ...adancime , claritate ...timing .............GROOVE
Recommended Posts