soiuz Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Daca nu ati aflat inca de pe Facebook sau din alte surse, a inceput votarea pentru finala Guitar Idol III. Marius Pop este unul dintre cei 20 de chitaristi si singurul din Romania (al doilea an consecutiv) din peste 1000 de participanti care au fost selectati de juriu pentru a intra in finala online a Guitar Idol. Ceilalti finalisti au fost selectati in functie de un numar de alte criterii cum ar fi vizionari pe YouTube sau numar de voturi din partea publicului. Pentru finala Guitar Idol Marius a pregatit un clip la piesa Marbri filmat in studio alaturi de colegii din The M Theory. Daca va ajunge intre primii 10 Marius va participa la finala LIVE a concursului ce va avea loc in aceasta toamna pe legendarul stadion Wembley din Londra. Instructiuni pentru vot: 1. Click pe http://www.guitaridol.tv/video/marius-pop/209 2. Register to vote (dureaza 15 secunde) 3. Vote (locurile 1, 2 si 3) si Like Puteti sa va creati cate un cont pentru fiecare e-mail pe care il aveti 4. Thank you very much!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Voted ...He really is a God Link to comment Share on other sites More sharing options...
soiuz Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 Descarcati GRATUIT "Marbri" pe http://www.chitarist.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 l-am votat. imi place piesa. dar nu cred ca are sanse prea mari in lumea shrederilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 l-am votat. imi place piesa. dar nu cred ca are sanse prea mari in lumea shrederilor. idem si la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Mi-a placut mai mult piesa de anul trecut. Simpatica, dar parca prea e de Eurovision. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soiuz Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 (edited) l-am votat. imi place piesa. dar nu cred ca are sanse prea mari in lumea shrederilor. Mi-a placut mai mult piesa de anul trecut. Simpatica, dar parca prea e de Eurovision. Juriul a spus despre piesa de anul trecut ( , daca despre ea vorbesti) ca e prea "out there" si a recomandat ca " Next year go for something a little more universally listener friendly and melodic and with his stunning abilities Marius must surely be the prime one to watch for next year" ) Marbri e o piesa accesibila unui public mai larg ceea ce nu e rau, zic eu Edited August 11, 2011 by soiuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 (edited) Stiu cine este Marius Pop. Nu am contestat valoarea lui. Cred doar ca putea alege alta piesa pentru genul asta de concurs. LE: Maybe I`m wrong. Ps: As vrea sa ma fi inselat. Edited August 11, 2011 by maur Link to comment Share on other sites More sharing options...
soiuz Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 Stiu cine este Marius Pop. Nu am contestat valoarea lui. Cred doar ca putea alege alta piesa pentru genul asta de concurs. Daca citesti TOT postul meu precedent vei intelege de ce a fost aleasa piesa asta si nu alta mai "out there" Link to comment Share on other sites More sharing options...
soiuz Posted August 17, 2011 Author Share Posted August 17, 2011 Ce s-a intamplat, parca erati mai entuziasti mai demult... Un vot, ceva...? ) In timp ce va mai ganditi, asa a inceput recitalul Marius Pop & The M Theory la Festivalul de Jazz de la Garana: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musaro Adriano Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 UP!! bafta mario!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts