dani Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 pe un forum am gasit pe unu care spunea ca doza Bill Lawrence L-500R Rhythm Humbucker este doza originala pe care o folosea chitaristul de la pantera.asta e la un pretz aprox de 50$.si am auzit ca doza asta este mai buna decat sd dimebucker care este aproape dublu ca pretz.ca sound ma refer la metale,atac foare mare si crunch.stitzi cumva care e mai buna? inca ceva...cica sd dimebucker sh 13 este o copie a celeiallte doze.si este si mai scumpa.ma intreb daca e mai scumpa sd-ul...de nu e considerata mai buna?
Guest MMG Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Te referi la astea? Si eu vreau de mai multa vreme sa-mi iau, par super ok.
Cosu Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 pe un forum am gasit pe unu care spunea ca doza Bill Lawrence L-500R Rhythm Humbucker este doza originala pe care o folosea chitaristul de la pantera.asta e la un pretz aprox de 50$.si am auzit ca doza asta este mai buna decat sd dimebucker care este aproape dublu ca pretz.ca sound ma refer la metale,atac foare mare si crunch.stitzi cumva care e mai buna? inca ceva...cica sd dimebucker sh 13 este o copie a celeiallte doze.si este si mai scumpa.ma intreb daca e mai scumpa sd-ul...de nu e considerata mai buna? Dime a folosit pe chitarele sale doze L500 (Din cate tin eu minte modelul XL dar iar s-ar putea sa ma insel). Dupa un timp a lansat impreuna cu cei de la Seymour Duncan dimebuckerul , doza signature , dar nu a folosit-o . A fost doar o chestie pe care si-a pus numele. E dificil de spus la niveul asta ca o doza e mai "buna" decat alta. Depinde ce sunet cauti.
Guest fluffyone Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Eu am avut un dimebucker o perioada si tin sa va spun ca suna "ca el". Un output foarte foarte mare si un ton razor-sharp. Merita banii si nici nu e mult. Despre cealalta, nu ma pot pronunta.
Recommended Posts