B0g Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Am si eu un grif de reghin care se pare ca e cam curbat... Ce stiti... se mai poate indrepta cumva? As aprecia sfaturi practice si nu trimiteri spre lutieri Multzam anticipat...
mega.deb Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 daca chitara e acustica sau electrica se poate indrepta cu un imbus, daca chitara e clasica e mai complicat. Daca vrei neaparat sa-ti strici chitara poti sa mai cauti pe forum ca s-a mai discutat. Sincer iti recomand sa te duci la un profesionist .... nu e chiar asa de scump
Guest diogrey Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 stiu ca ai zis sa nu zicem dar dute la lutier nu are rost sa te apuci ...pt ca nu ai nevoie numai de cunostinte ...ai nevoie de o mana si un ochi format
Razvan S. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 pai invatza d p net sa folosesti trussrodu din gat...e easy.Cu rabdare il indreptzi
StratMan Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 pai intai spune-ne cum si cat de curbat este da, da, da, e treaba cu invartitul si dezvartitul ferului din gat, care concaveaza sau convexeaza gatul!
dgeekoo Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Pune o poza din lateral si te ajut cu niste sfaturi... Atat cat ma pricep. In principiu treaba se face din "truss-rod" dar pot interveni si alte aspecte asa ca pune poza.
Guest Gaby Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Eu am un bass vechi cu grifful putin rasucit. Oare se poate face ceva , sau il pot pune pe foc?
Razvan S. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ahhhh e twisted neck...bene..poti sa il pui p foc.Nu are rost pentru un bass VECHI, sa mergi la un lutier sa il faca...mai bine iei alt bass pe banii aia...
dgeekoo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Eu am un bass vechi cu grifful putin rasucit. Oare se poate face ceva , sau il pot pune pe foc? Pe foc! Daca este bolt on ramai cu body, electronica si cheile, daca este set-in sau through-body(ceea ce ma indoiesc) este treaba nasoala. Poti sa-l faci ceva lucrare de arta si sa-l agati pe perete.
Recommended Posts