john Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 salut, am de vanzare doua difuzoare noi de 15 inch , marca e necunoscuta , 150w 8 ohm, 45hz-3khz pret 3 mil +bonus un tweeter de 50 w 8 ohm si placi pt o incinta (incinta e calc exact pt dif astea si placile sunt din pall melaminat negru de 18mm) eu le-am cumparat cu ideea sa mi fac boxe dar au aparut niste probleme cu banii si am renuntat, dif sunt in stare foarte buna , asta se poate verifica oricand. bafta!!! salut, am de vanzare doua difuzoare noi de 15 inch , marca e necunoscuta , 150w 8 ohm, 45hz-3khz pret 3 mil +bonus un tweeter de 50 w 8 ohm si placi pt o incinta (incinta e calc exact pt dif astea si placile sunt din pall melaminat negru de 18mm) eu le-am cumparat cu ideea sa mi fac boxe dar au aparut niste probleme cu banii si am renuntat, dif sunt in stare foarte buna , asta se poate verifica oricand. bafta!!!
john Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 e de 50 de cm?... dif sunt de 15 inch adica 38 cm
Guest Nimeni_altul Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 super tari difuzoarele, sariti pe ele ca nu mai prindeti ocazii ca asta in fiecare zi !
dani Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 pai si ce naiba au special de-s la pretzul asta?pune te rog o poza din laterala difului,sa se vada magnetul si burduful.plz
john Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 pai si ce naiba au special de-s la pretzul asta?pune te rog o poza din laterala difului,sa se vada magnetul si burduful.plz la ce te referi cand zici ' special', sunt 2 dif noi ,in stare bune si la pret acceptabil uita te si tu la niste dif ca alea ,noi, cat costa in magazin + ca mai dau si tweeterul si incinta pe langa dif nu reusesc sa atasez poza. daca te intereseaza stabilim o intalnire
dani Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 aaaaaa....scuze ...am recitit...vinzi doua difuzoare...credeam ce vb numai de unu...greseala mea....poate reusesti s atashezi poza caci eu sunt din galati...e cam greu sa ne intalnim:P
Recommended Posts