dass101 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Cum spune si titlul, va asteptam joi 22 iunie in club Underworld (Kogalniceanu) incepind cu 20.30. Impreuna cu noi vor mai cinta si cei de la Subzero. Intarea din cite stiu eu va fi 70 mii. Cei care au mai fost la cintarile noastre stiu la ce se asteapta, pt ceilalti: Rock modern cu influente de metal si alternativ.
Guest miky Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 (edited) VooDoo Ne vedem in Under! Edited June 21, 2006 by miky
Geiger Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Foarte frumos ce faceti voi! V-am vazut in BM.. Aveti ca vocal un showman adevarat Mult succes!!
michel2233 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Sper sa ajung si eu ... unul din ele tot il prind .. Succes la cantare!!!
dass101 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 In sfirsit vad si eu o reactie la o cintare de-a noastra Thx Geiger Michel, n-ai ajuns in Under Poate joia viitoare la BM, chiar vreau sa stiu parerea ta, deja ma simt frustrat ca tu, care nu ratezi nici un concert la ale noastre nu ai venit
michel2233 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Te rog sa ma scuzi .. am avut motive intemeiate sa nu ajung .. chiar imi doaream sa ajung. Am plecat insa tarziu de acasa si m-am dus in Big unde bass-istul vostru a cantat cu Old News... as fi ajuns prea tarziu la voi... Sincer si eu astept de la tine, sau de la voi ceva pareri de acolo .. cred ca intereseaza si pe altii cum a fost din punctul vostru de vedere. Locatia, sunetul, atmosfera, publicul si chiar cum v-ati simtit voi pe scena... Sper sa existe o "data viitoare" ...
Recommended Posts