Prostoi Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Salut! In primul rand, am sa folosesc cuvantul englezesc "encrypted", pentru ca nu i-am gasit o traducere potrivita Am sa fiu cat mai scurt. Dorind sa fiu singurul care poate accesa un folder cu poze d-ale mele, am encryptat folderul respectiv. Dupa un anumit timp, au aparut niste probleme cu windows-ul si am fost nevoit sa-l reinstalez. Problema e ca nu stiam atunci de acel "encryption key", iar folderul respectiv a ramas encryptat si eu nu-l mai pot accesa acum. Am incercat sa pun permisie userului actual, dar, aparent, nu aplica acea "permisie". Daca stie cineva cum sa scot acea "encryptare", i-as fi recunoscator (am o gramada de poze vechi pe care, sincer, nu vreau sa le pierd ). Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wrath Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 http://www.ehow.com/how_5133138_remove-file-encryption.html http://support.microsoft.com/kb/308993 sper sa te ajute,google ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prostoi Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 Am folosit Google inainte sa intreb pe forum si nimic de-acolo nu a functionat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Poti incerca sa intri la Security/Advanced la Owner/Edit la Other Users or Groups si scrii username-ul tau. Apoi ar trebui sa ai control total asupra folderului si ca owner o sa apara "user(NAME-PC/user)". Ce poze ai tu acolo de a trebuit sa encriptezi folderul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prostoi Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 Am poze de la banchet, de cand ma mai imbatam pe-acasa cand nu erau ai mei si...intelegi tu de ce trebuie sa fie asa. Am sa incerc metoda ta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Dorind sa fiu singurul care poate accesa un folder cu poze d-ale mele, am encryptat folderul respectiv. Dupa un anumit timp, au aparut niste probleme cu windows-ul si am fost nevoit sa-l reinstalez. Singura ta sansa este sa gasesti un editor cu care sa poti edita un anumit sector (fizic) pe disc.Trebuie sa gasesti cluster-ul unde sunt scrise informatiile din header directorului respectiv si sa-l rescrii. Sau sa gasesti un software care sa faca ce am scris mai sus. Alta optiune ar fi sa reinstalezi software-ul care l-ai folosit initial si sa decriptezi directorul care te intereseaza. Altfel , nu ai nicio sansa pt ca niciun sistem de operare(nici *nix-urile) nu are astfel de unelte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts