noxe Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 (edited) WANTED ~ ROCK SINGER ~ Pentru o trupă cu dragoste pentru blues şi tot ce a derivat din el. VERY MUCH ALIVE, AND KICKIN' ASS! Fii om de omenie, dedicat, profesionist, cântă inadmisibil de bine şi eşti de-al nostru! 0723.161.293 - Andrei(Rythm) 0749.300.902 - Ervin(Lead) 0742.953.077 - Andrei(Bass) 0722.580.510 - Paul(Tobe, Clape) Edited June 29, 2011 by noxe
noxe Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Încã valabil, vocal, dude, nu dudette, < de 27 ani, ne sau cã - sãtorit, cu stagiul militar batjocorit total by completely rockin' out!!!
noxe Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Cãutãm vocalist talentat, carismatic, care sã punã suflet ºi sã creadã în ce cântã. Muzica noastrã se numeºte ROCK, ºi atât. Nu trebuie sã dau explicații, cine ºtie, ºtie ce presupune acest stil de viațã. Pentru cã nu începi nimic punându-i etichetã peste etichetã. Ca idee, trebuie sã îți placã Blues-ul, 70's Hard Rock, Heavy, Grunge, Southern Rock. NU vrem amatori. Avem piese ce aºteaptã sã fie înregistrate ºi cântate live, plãnuim concerte începând cu luna Decembrie, data depinzând strict de munca noastrã cu noul vocal. Noi suntem 2 chitariºti, bass ºi tobe, media de vârstã este de 22-23 de ani. Hai sã facem muzicã! Andrei - 0723.161.293, lesterdrk@yahoo.com (mai degrabã dai mail, nu stau pe mess) Ervin - 0749.300.902 Andrei (bass) - 0742.953.077
Guest andreea.carstea Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Hello, check out anuntul meu de mai sus. De ce nu vreti voce feminina?
noxe Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 (edited) Bună. Nu dorim vocalistă din mai multe motive. Principalul e cel subiectiv, preferăm un vocal cu voce puternică de rock, hard rock, blues, southern rock, stoner...cam prin zona asta. Un alt motiv e că o femeie nu ar putea cânta versuri scrise din perspectiva unui bărbat, pentru că experienţele de viaţă sunt, evident, diferite. Merci de reply, şi spor în cautări. Edited October 31, 2011 by noxe
darkday Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Succes si eu caut oameni care canta blues, dar sunt chitarist asa ca nu aveti nevoie de mine. Va urez succes in a canta blues imi pare bine ca mai sunt si oameni de acest fel !
noxe Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Merci fain, și sã ne vedem/ascultãm live! Spor! Anunțul de vocal e încã în picioare.
noxe Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 (edited) Case closed! Suntem în formulă completă! N-a fost sã fie, respect ºi toate cele bune lui Rãzvan care n-are timp sã rock Back to the search party. Anunț din nou VALABIL. Apropo, admins, nu ºtiu de ce nu îmi apare ca postare nouã nimic din ce adaug, ci trece ca editare la ultima postare. Could anyone fix this? Edited November 22, 2011 by noxe
FiveseveN Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Când adaugi un post dupã un post tot de-al tãu se unesc automat dacã intervalul de timp dintre ele e suficient de scurt (același interval ca cel pentru editarea post-ului, cred). Nu e elegant sã vezi un cârnat de post-uri de la același user. Dacã nu te grãbeai nu era nevoie de mai multe post-uri.
Stefan OPREA Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Case closed! Suntem în formulã completã! N-a fost sã fie, respect ºi toate cele bune lui Rãzvan care n-are timp sã rock Back to the search party. Anunț din nou VALABIL. Apropo, admins, nu ºtiu de ce nu îmi apare ca postare nouã nimic din ce adaug, ci trece ca editare la ultima postare. Could anyone fix this? Mai cautati vocal?...Daca da, ma ofer, 5 ani de exeprienta cu trupa NightFly, vocal+ritmica, compozitor cu peste 20 de piese...astept un semn, cheers!
noxe Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Când adaugi un post dupã un post tot de-al tãu se unesc automat dacã intervalul de timp dintre ele e suficient de scurt (același interval ca cel pentru editarea post-ului, cred). Nu e elegant sã vezi un cârnat de post-uri de la același user. Dacã nu te grãbeai nu era nevoie de mai multe post-uri. Strașnic. În atâția ani de RGC nimeni nu s-a plâns de cârnați, sau de eleganța lor. Nu știu cum înțelegi tu treaba asta cu grãbitul, dar common sense îmi spune cã postezi fix când ai nevoie sã postezi. Nu știu dacã ai observat, dar nu sunt un adept al 1000 de "up!"-uri, ci dau Bump când nu e nevoie de cuvinte suplimentare. Totuși, merci de informație. Mai cautati vocal?...Daca da, ma ofer, 5 ani de exeprienta cu trupa NightFly, vocal+ritmica, compozitor cu peste 20 de piese...astept un semn, cheers! Salutare Ștefan, am înțeles cã ai vorbit cu Ervin, chitaristul no.1 ) și ai toate detaliile. Here's to rocking out loud!
Stefan OPREA Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 I know, it's only Rock'n Roll but I like it!!!
Stefan OPREA Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Multumesc Strip Joint si sper sa fiu wellcome!
noxe Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Multumesc Strip Joint si sper sa fiu wellcome! ªtefan, no offense, dar abia ne-am întâlnit o datã, pentru 2 ore. Nu ai pentru ce sã ne mulțumeºti, you're kinda getting ahead of yourself, there. Pãrerea mea e cã nu ne potrivim ca stil, avem nevoie de o voce mai heavy, mai durã, ºi din ce am cântat la repetiție ºi ce ai mai postat tu pe net, concluzia mea e cã nu suntem pe aceeaºi paginã. Îți mulțumesc cã ne-ai acordat din timpul tãu, no hard feelings, man. Rock on. Anunțul este în continuare valabil.
noxe Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 (edited) Oh where, oh where can we find someone that sings like or Zakk Wilde - Dead as Yesterday or or how about or even ...hey now! Hm? Anyone out there not afraid to show their huge vocal balls? Edited December 14, 2011 by noxe
Stefan OPREA Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ªtefan, no offense, dar abia ne-am întâlnit o datã, pentru 2 ore. Nu ai pentru ce sã ne mulțumeºti, you're kinda getting ahead of yourself, there. Pãrerea mea e cã nu ne potrivim ca stil, avem nevoie de o voce mai heavy, mai durã, ºi din ce am cântat la repetiție ºi ce ai mai postat tu pe net, concluzia mea e cã nu suntem pe aceeaºi paginã. Îți mulțumesc cã ne-ai acordat din timpul tãu, no hard feelings, man. Rock on. Anunțul este în continuare valabil. 1. Poate ai observat cuvantul "sper" 2. faza aia cu getting ahead of myself suna un pic malițios, asa, ca nuanțã 3. succese multe in continuare!
noxe Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 La Mulțani 2012! (Adicã >2013) Repet, cam aºa ceva cãutãm: or Zakk Wilde - Dead as Yesterday or or how about or even ...hey now! Hai bãieți, sã ne facem un nume pânã prin Decembrie aºa, sã cântãm la End of The World Party 1
Recommended Posts