www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Recent am gasit acest mixer , iar eu caut un mixer mai micut pentru voce , chitara etc.Am gasit acest mixer ce pare sa imi rezolve problemele are canal pentru chitara si inca 3 line in , phantom power si usb.

Acum vine intrebarea intrebatoare , si anume ar fi ok daca l-as folosi si la inregistrari?Ar putea tine loc unei "placi de sunet" , merita achizitia acestui mixer pentru ce am eu nevoie?

Posted (edited)

Recent am gasit acest mixer , iar eu caut un mixer mai micut pentru voce , chitara etc.Am gasit acest mixer ce pare sa imi rezolve problemele are canal pentru chitara si inca 3 line in , phantom power si usb.

Acum vine intrebarea intrebatoare , si anume ar fi ok daca l-as folosi si la inregistrari?Ar putea tine loc unei "placi de sunet" , merita achizitia acestui mixer pentru ce am eu nevoie?

Practic este "placa de sunet externa" .Latenta " Zero " sau mai bine zis insesizabila .

dar este OK si pe USB .Foarte buna ,pacat ca nu are iesire "digital out ".

Deci Alesis ..mai are mixere si pe Firewire care sunt si mai calitative . Cu USB au si cu Digital Out ce are calitatea cea mai buna .Plus sunt si cu FX DSP efecte ambientale .

Monitorizarea se face ptin USB deci asculti din mixer ,pe iesire de casca sau de pe iesire audio printr-o statie stero de monitorizare.

Edited by karpi
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.