SausageAssassin Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Sunt in relativa pana de idei si nu prea gasesc piese la care as putea sa fac cover. Cu riscul de a fi acuzat de lenevie, as vrea sa vad voi ce cover-uri faceti Spread the love, indiferent de gen muzical ^^
Guest Adi Arghius Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 folk romanesc, asta e o solutie buna la inceput apoi melodii rock date pe acustic, alea merg bine daca faci cover doar o chitara + voce. Times like these - Foo fighters, Truda ideea e ce fel de melodii iti plac, si care ti se par usor de sincronizat intre voce si chitara. Iron maiden Godsmack, Disturbed, 3DG, 3DD, etc te descurci tu
Septi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 e plin youtube-ul de coveruri.whatever ... ai putea incerca coveruri de la E.M.I.L. , Green Day , Guns n' Roses , AC/DC , Judas Priest , Metallica , All Time Low etc as putea enumera formatii dupa care sa faci coveruri mult timp , insa nu asta e important ... cauta melodii ce te reprezinta , te regasesti in ele si se potrivesc stilului tau. Happy covering!
karpi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ceva cover dupa simfonia a IX-a Ludwig van Beethoven ca tot e la moda . Sau un cover dupa Nicusor are o toba . Depinde de cati ani de studiu ai la chitara . Cum ti-a propus un coleg ...muzica Folk ..simpla ... de ex. un cover dupa Andri Popa al lu Baniciu . ( nu de alta dar nu stiu alte piese "folk" ...) 1
SausageAssassin Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 dupa 2 ani de acustica, singurul artist la care am facut cover e Stephen Lynch vocea mea e destul de inalta(pot canta evanescence xD) asa ca imi gasesc mai greut ce piese sa cant si sa-mi fie comod. probabil ca o sa mai cercetez apele folkului, da de cumva pescuiesc ceva piese interesante^^
Recommended Posts