www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

eu eram cel cu line6, dar s-a dat pedala. stiu ca nu are relevanta, dar facand o scurta comparatie cu dd6, echopark-ul in discutie cam da "clasa" la orice capitol si asta nu o spun eu. ok, stiu ca e acea prejudecata existenta, insa dincolo de asta, daca ai incerca-o ai ramane surprins sa vezi cate stie, repet, vis a vis de dd6. timp foarte foarte lung, oprtiuni cu gramada, tap tampo, posibilitatea de a alege digital-analog...si multe altele.

scuze de offtopic, am simtit nevoia sa fac aceste mici precizari

ps. mai sunt si alte pedale in afara de boss(chiar mai multe) de fapt, boss-ul dincolo e deja considerat codas la cele mai multe capitole

Posted

Si tot ca avocat al line 6, au aparut si la "oficial" la avaudiosys. Tot la niste preturi f decente. Mie mi-a placut la pedala asta ca are tap tempo si posibilitatea de a seta delayul "cu punct" ca la The Edge. Si mie mi se pare o optiune mai interesanta decit Boss, caruia din cite imi aduc aminte ii trebuie un switch extern pt tap.

Scuze de offtopic.

Posted

Si eu eram candva incantat de line6. Asta pana am facut ceva inregistrari. Apoi mi-am luat un rocktron voodu valve si crede-ma ca e diferenta. Line 6 suna a soft de chitara...dar in fine pan la urma e vorba de gusturi.

Chiar am de vanzare un line 6 mm4 modulation modeler...daca esti asa mare fan line 6 poate ne intelegem la vreun schimb...sau na...mai putem discuta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.