sgiea Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Salut tuturor! De cateva zile am gasit o sala pentru repetitii dar avem o problema.Datorita dimensiunilor mari ale salii ne confruntam cu un ecou si un reverb teribil.Nu mai spun ca atunci cand bassul este setat pe tonuri joase este infernal. Ce solutii am putea avea in situatia asta.Nu imi spuneti va rog izolarea peretilor sau ceva de genu...stiu ca este necesar dar nu dispunem de prea multi bani:D! Se accepta orice sfat! Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Salut tuturor! De cateva zile am gasit o sala pentru repetitii dar avem o problema.Datorita dimensiunilor mari ale salii ne confruntam cu un ecou si un reverb teribil.Nu mai spun ca atunci cand bassul este setat pe tonuri joase este infernal. Ce solutii am putea avea in situatia asta.Nu imi spuneti va rog izolarea peretilor sau ceva de genu...stiu ca este necesar dar nu dispunem de prea multi bani:D! Se accepta orice sfat! Multumesc. cauti alta sala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 umpleti spatiul gol de pe langa pereti cu diverse chestii.. cutii or something, in ideea ca mai absorb sunetul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slasher Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 umpleti spatiul gol de pe langa pereti cu diverse chestii.. cutii or something, in ideea ca mai absorb sunetul? Va cumparati o mobila.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgiea Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 umpleti spatiul gol de pe langa pereti cu diverse chestii.. cutii or something, in ideea ca mai absorb sunetul? avem niste placi de lem 1/2 metri si o sa incerc si cu cutiile:D si alta sala in buzau ....e u chin sa gasesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Salut tuturor! De cateva zile am gasit o sala pentru repetitii dar avem o problema.Datorita dimensiunilor mari ale salii ne confruntam cu un ecou si un reverb teribil.Nu mai spun ca atunci cand bassul este setat pe tonuri joase este infernal. Ce solutii am putea avea in situatia asta.Nu imi spuneti va rog izolarea peretilor sau ceva de genu...stiu ca este necesar dar nu dispunem de prea multi bani:D! Se accepta orice sfat! Multumesc. Solutia cea mai ieftina cred ca ar fi cu cofraje de oua,cu conditia sa va permita proprietarul salii sa le lipiti.Nu's la fel de eficiente ca buretele de studio dar atenueaza destul de bine reverberatiile. Cu vreo 2 sau 3 L de aracet si niste pensule le pictati si aplicati. Dupa ce se intaresc puteti etansa din loc in loc prin rosturi cu spuma poliuritanica si vor ramane lipite mult si bine.Sala chiar daca e mare puneti la inceput in perimetrul unde stati grupati sau pe peretii spre care bat sursele voastre de zgomot.O sa sesizati imbunatatiri mari chiar si acoperind doar zona in care stati.Pe masura ce mai faceti rost va extindeti suprafata... Noroc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgiea Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 multumesc mult de sfaturi ...deja ne-am pus pe treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts