anapei Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Vand procesor DigiTech GNX 4 in stare foarte buna. Nu are nicio problema, il dau pt ca am inceput sa trec pe pedale si nu il mai folosesc. Acum nu mai este in productie, dar acum cativa ani a fost cap de serie in gama de procesoare DigiTech. Stie sa faca o droaie de chestii, are o multime de combinatii posibile de tonuri, drum tracks, poate fi folosit ca preamp de microfon, are iesire de linie si iesire XLR, 8 track recorder, conexiune USB, etc. Dau bonus la el pachetul MFX SuperModels, care ofera niste tonuri mult peste cele din fabrica. Se gaseste la Guitar Shop cu 1795 RON, eu il vand cu 1200. Il dau cu tot cu alimentator, card de memorie, etc. Ma intereseaza si schimburi cu pedale, pedale plus diferenta, s.a. Contact PM. Reviews aici si aici. Poze: Multumesc!
anapei Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Pret nou: 1000 RON. In magazin este 1795. Sariti pe el!
osman_petre Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 iti ofer un laney cub 8 si un squier strat bullet reglat cu un sound de exceptie si cu doze fender tex mex
anapei Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Ai PM. iti ofer un laney cub 8 si un squier strat bullet reglat cu un sound de exceptie si cu doze fender tex mex
anapei Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 salutare!un schimb cu zoom g9.2tt? Imi pare rau dar nu sunt interesat.
anapei Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Vandut. Se poate inchide. Multumesc RGC!
Recommended Posts