Guest IceYou Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Exista posibilitatea de a ma duce la Muzica si a le propune un upgrade... sa le dau chitara mea clasica Stagg + bag + set corzi originale Angel Lopez = 2.5 mil + o diferenta de bani (cam 2-3mil) pt achizitionarea unei chitari acustice, exista posibilitatea sa fie de`acord? sau ma duc degeaba pana acolo ... (mentionez ca acest stagg e din toamna si e perfect, n-are nimic si e cumparat de la mmc)
malex Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 nu cred ca o sa puna botu (99% nu) da poti sa incerci
Guest IceYou Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 da, am sa incerc ... mai ales ca stiam ca au si chitari Second H, deci actuala clasica va ajunge la Muzica la acea sectiune
midnight rider Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 da, am sa incerc ... mai ales ca stiam ca au si chitari Second H, deci actuala clasica va ajunge la Muzica la acea sectiune nu au second hand
guitar88 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Exista posibilitatea de a ma duce la Muzica si a le propune un upgrade... sa le dau chitara mea clasica Stagg + bag + set corzi originale Angel Lopez = 2.5 mil + o diferenta de bani (cam 2-3mil) pt achizitionarea unei chitari acustice, exista posibilitatea sa fie de`acord? sau ma duc degeaba pana acolo ... (mentionez ca acest stagg e din toamna si e perfect, n-are nimic si e cumparat de la mmc) Nu stiu cum merge pe la Muzica, dar eu vroiam sa fac odata treaba asta, si nu este convenabil. Chitara ta o fie valutata mult mai putin decat merita (ma dusesem cu un RG320FM (cumparat in octombrie, nou) prin decembrie si imi dadeau 220 euro pe el.) M-am dus cu el la magazinul unde l-am cumparat si l-am rugat pe tip sa mi-o vanda, am stat cam din Aprilie, pana ieri, si am dat-o cu 330, din care el isi tine 10%. In concluzie, zic ca ar fi mai bine sa vinzi totul separat, si sa te duci cu banii in mana la Muzica.
Recommended Posts