Danz Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Blackstar HT Dual este o exceptionala pedala de drive, despre care nu sunt prea multe de povestit. Este arhicunoscuta calitatea sa, in principiu trebuind ascultata/ cantata pentru a va forma o parere. E o pedala de care te indragostesti instantaneu. O puteti asculta Pretul ei, noua, este de 200 euro. Pretul meu este de 149 euro.Pedala se vinde cu cutie, alimentator, instructiuni, etc. Doritorii sunt rugati sa ma contacteze fie aici, fie prin mesaj personal. Merci.
Danz Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Nimeni interesat de o pedala excelenta???? Pacat.... Eu zic sa faceti o oferta. Cine stie, poate ne-ntelegem....
Danz Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Am uitat sa precizez ca lampa stock chinezeasca a fost schimbata cu un 12ax7 Electro Harmonix care suna de rupe....! Hai ca e chilipir...
gigimarga Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Pedala a ajuns la mine in stare perfecta...iar Dan este un om de nota 10++!!! Multumesc!
Danz Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Merci pentru apreciere , Radu. Aceleasi referinte bune si pentru tine, din partea mea. Si inca ceva: merci RGC !
Recommended Posts