Vladympv Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Sorin, multumesc pentru aprecierile legate de chitara. o astfel de chitara poate sa o aprecieze ...oricine da banu pe ea )) nu numai un cunoscator cum ziceai get a job, get a loan, have a music man simplu numai bine! salutare, vand un music man Luke, fully loaded - adica cu matching headstock paint, piezo, culaorea e Sterling, cam greu de surprins in poze... detalii:http://www.music-man.com/instruments/guitars/luke.html cu mentiunea ca are tot ce e trecut la "optional" de asta am scris fully loaded chitara este in dead mint condition , adica fara nici un defect, fara zgarieturi, etc , avand in total nu mai mult de 20 ore de cantat in casa. pentru carcotasi : nu are nici un defect, o vand pentru ca 2 music man pentru un amator e prea de tot, m-a luat valul sa am si un luke dar la cat timp cam de cantat si cat stiu sa cant imi ajunge si JP-ul. chitara poate fi probata in Cluj. nu o trimit prin posta, insa impart 50-50 % costul drumului la cluj cu cel care o cumpara pretul este 1800 euro, nu am gasit in europa la thomann sau music store un Luke cu piezo sa pun pret de comparatie cum se obisnuieste, oricum nu stiu la ce ar ajuta nu sunt interesat de schimburi (mai am un music man si ma coafeaza suficient ) nu ma grabesc sa dau chitara, ca nu imi "sta in gat " deci va rog 2 lucruri : - fara oferte penibile - raspund la orice intrebare on topic , fara divagatii, cum suntem obisnuiti la anunturi de genu contact PM pentru orice detalii suplimentare etc.
Vladympv Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 m-am gandit un pic ... )) ACCEPT SCHIMB CU JP7 SAU SUHR 7 ...sau...AXE FX ULTRA cum ziceam la inceput salutare, vand un music man Luke, fully loaded - adica cu matching headstock paint, piezo, culaorea e Sterling, cam greu de surprins in poze... detalii:http://www.music-man.com/instruments/guitars/luke.html cu mentiunea ca are tot ce e trecut la "optional" de asta am scris fully loaded chitara este in dead mint condition , adica fara nici un defect, fara zgarieturi, etc , avand in total nu mai mult de 20 ore de cantat in casa. pentru carcotasi : nu are nici un defect, o vand pentru ca 2 music man pentru un amator e prea de tot, m-a luat valul sa am si un luke dar la cat timp cam de cantat si cat stiu sa cant imi ajunge si JP-ul. chitara poate fi probata in Cluj. nu o trimit prin posta, insa impart 50-50 % costul drumului la cluj cu cel care o cumpara pretul este 1800 euro, nu am gasit in europa la thomann sau music store un Luke cu piezo sa pun pret de comparatie cum se obisnuieste, oricum nu stiu la ce ar ajuta in principiu nu sunt interesat de schimburi, dar nu vreau sa fiu vehement, cu o exceptie - sigur nu vreau schimb cu alta chitara (mai am un music man si ma coafeaza suficient ) ....poate..poate un AXE FX sa zicem, ramane de vazut. nu ma grabesc sa dau chitara, ca nu imi "sta in gat " deci va rog 2 lucruri : - fara oferte penibile - raspund la orice intrebare on topic , fara divagatii, cum suntem obisnuiti la anunturi de genu contact PM pentru orice detalii suplimentare etc. merci!
Vladympv Posted April 10, 2012 Author Posted April 10, 2012 salutare, vand un music man Luke, fully loaded - adica cu matching headstock paint, piezo, culaorea e Sterling, cam greu de surprins in poze... detalii:http://www.music-man.com/instruments/guitars/luke.html cu mentiunea ca are tot ce e trecut la "optional" de asta am scris fully loaded chitara este in dead mint condition , adica fara nici un defect, fara zgarieturi, etc , avand in total nu mai mult de 20 ore de cantat in casa. pentru carcotasi : nu are nici un defect, o vand pentru ca 2 music man pentru un amator e prea de tot, m-a luat valul sa am si un luke dar la cat timp cam de cantat si cat stiu sa cant imi ajunge si JP-ul. chitara poate fi probata in Cluj. nu o trimit prin posta, insa impart 50-50 % costul drumului la cluj cu cel care o cumpara pretul este 1800 euro, nu am gasit in europa la thomann sau music store un Luke cu piezo sa pun pret de comparatie cum se obisnuieste, oricum nu stiu la ce ar ajuta in principiu nu sunt interesat de schimburi, dar nu vreau sa fiu vehement, cu o exceptie - sigur nu vreau schimb cu alta chitara (mai am un music man si ma coafeaza suficient ) ....poate..poate un AXE FX sa zicem, ramane de vazut. nu ma grabesc sa dau chitara, ca nu imi "sta in gat " deci va rog 2 lucruri : - fara oferte penibile - raspund la orice intrebare on topic , fara divagatii, cum suntem obisnuiti la anunturi de genu contact PM pentru orice detalii suplimentare etc. merci!
Vladympv Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 salutare, vand un music man Luke, fully loaded - adica cu matching headstock paint, piezo, culaorea e Sterling, cam greu de surprins in poze... detalii:http://www.music-man.com/instruments/guitars/luke.html cu mentiunea ca are tot ce e trecut la "optional" de asta am scris fully loaded chitara este in dead mint condition , adica fara nici un defect, fara zgarieturi, etc , avand in total nu mai mult de 20 ore de cantat in casa. pentru carcotasi : nu are nici un defect, o vand pentru ca 2 music man pentru un amator e prea de tot, m-a luat valul sa am si un luke dar la cat timp cam de cantat si cat stiu sa cant imi ajunge si JP-ul. chitara poate fi probata in Cluj. nu o trimit prin posta, insa impart 50-50 % costul drumului la cluj cu cel care o cumpara pretul este 1800 euro, nu am gasit in europa la thomann sau music store un Luke cu piezo sa pun pret de comparatie cum se obisnuieste, oricum nu stiu la ce ar ajuta in principiu nu sunt interesat de schimburi, dar nu vreau sa fiu vehement, cu o exceptie - sigur nu vreau schimb cu alta chitara (mai am un music man si ma coafeaza suficient ) ....poate..poate un AXE FX sa zicem, ramane de vazut. nu ma grabesc sa dau chitara, ca nu imi "sta in gat " deci va rog 2 lucruri : - fara oferte penibile - raspund la orice intrebare on topic , fara divagatii, cum suntem obisnuiti la anunturi de genu contact PM pentru orice detalii suplimentare etc. merci!
Vladympv Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 ziceam mai sus: in principiu nu sunt interesat de schimburi, dar nu vreau sa fiu vehement, cu o exceptie - sigur nu vreau schimb cu alta chitara (mai am un music man si ma coafeaza suficient ) ....poate..poate un AXE FX sa zicem, ramane de vazut. merci de oferta oricum , numai bine!
Vladympv Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 dupa cum ti-am raspuns si in mesaj privat: e prea putin, multumesc pentru oferta oricum numai bine! 1300 euro
Vladympv Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 1600 euro... pentru ca intre timp are o mica lovitura, o sa postez poze prin amabilitatea unui prieten care a dorit sa o testeze la domiciliu dupa cum veti vedea in poza nu afecteaza funtionalitatea deloc , e un ding in partea de sus a muchiei chitarii , cum tii chitara atarnata la gat... deci pentru cei doritori de reducere iata ocazia, ca nu mai pot zice ca e Dead Mint Condition...e numai menta cu un ding acum ))
Vladympv Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 (edited) incerc sa pun poze cu ding-ul aparut la chitara, ma uit de 10 min da nu vad unde e butonul de attach e a 3-4 oara , sincer nu gasesc foarte user friendly toata treaba mda, finally in unele poze se vede mai clar , in altele ba, depinde de unghi e o disfunctionalitate doar estetica , dar exista :-| PS: scuzati fotomodelul paros care tinea chitara cat faceam pozele )) Edited September 3, 2012 by Vladympv
Vladympv Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 1600 euro cu : case-ul inclus of course si 2 seturi corzi ernie ball coated cadou si dimarzio clip locks cadou
Vladympv Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 1600 euro cu : case-ul inclus of course si 2 seturi corzi ernie ball coated cadou si dimarzio clip locks cadou
Vladympv Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 pentru scurt timp sunt deschis la oferte (in bani ) ) deoarece vizez posibile alte scule )
Vladympv Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 1600 euro- flight case inclus accept si schimb cu mesa boogie mark V - head
Vladympv Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 salut,multumesc pt oferta , nu vreau alta chitara. sunt interesat de vanzare doar Salut...gibson es 335 la schimb te-ar interesa?
Vladympv Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 pt ca intreba cineva de chitara zilele astea, la 1600 euro nu o mai dau multumesc anticipat 1800 euro, a trecut "disperarea" si ofertele la alte scule ce le vizam
Vladympv Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 chitara se livreaza gratuit in Bucuresti, sariti cu ofertele
Vladympv Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 1600 Euro pt ca am o oferta pt o chitara la care tre sa pun urgent banii jos noua costa 2700 Euro, sta in case de 2 ani nefolosita deloc
Vladympv Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 sariti cu ofertele si dati un ochi la cat costa in germania chitara http://www.ebay.de/itm/Music-Man-USA-Luke-LB-Luke-Blue-MH-piezo-NEW-Steve-Lukather-musicman-iii-3-/171454575862?pt=DE_TV_Video_Audio_Sonstige&hash=item27eb7d34f6
Vladympv Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 1500 Euro exclusiv azi, de vinerea neagra )
Vladympv Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 a trecut vinerea neagra, revenim la pretul de toata ziua
Vladympv Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 1500 Euro pt ca am prins iar o oferta pt o chitara care mi-ar placea tare sa o cumapr daca o pot vinde rapid asta noua costa 2700 Euro, sta in case de 2 ani nefolosita deloc
Vladympv Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 1675 Euro am pierdut chitara care vroiam sa o cumpar deci nu ma mai grabesc sa o dau asta
adrianni Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Peste 3 luni sarbatorim 4 ani. Cum trece timpul... Parca mai ieri mi-am cumparat prima mea chitara, visam sa cant pe scene mari alaturi de Stefan Banica, Aerosmith, Smiley, ACDC si altii. Turnee peste turnee impreuna cu sotiile si copiii, ce viata ar fi fost... @moderatori Nu s-ar putea totusi sa puneti anuntul pinned? Multumesc 4
Vladympv Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 )))) eu nu visam , ca la noi e jale cu muzica, daca faci ce iti place daca iti amintesti in Cluj in urma cu vreo 3-4 ani cred , in music pub, eram eu doar si cu un amic interesati de concertul Manolovici, care nu s-a mai tinut din lipsa de musterii asa ca prefer varianta de chitarist de apart cu job de 8 ore care ma lasa sa imi fac damblalele , decat concerte cu 10 spectatori in bombele noastre
Recommended Posts