GrP Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Multumesc de aprecieri!! :respect:Pana la urma sala asta de repetitii a ajuns la stadiul in care este acum datorita sfaturilor si indrumarilor celor care o folosesc. Oricum, crede-ma ca visez si eu la sala aia de 30 de mp tratata acustic cu materiale corespunzatoare....ehe poate intr-o zi o sa reusesc sa o fac . Oricum partea grea e mai mult din punct de vedere psihic.....zic eu.......de mult mi-am dat seama ca daca te bagi intr-o chestie din asta cu sali de repetitii trebuie sa te gandesti ca o faci din hobby nu pt bani. Si apoi cum un hobby nu prea aduce bani, nici scule bune sau acustica buna nu o sa am, prea curand Asta e. Asta asa e. Cine isi face sala de repetitii/studio sa se imbogateasca, habar n-are ce face. Am si eu un prieten care si-a facut studio in Medias. Arata foarte profi, cu scule cum nu prea gasesti nici in Cluj. S-a documentat foarte mult, si l-a tratat fonic dupa explicatiile celor mai mari sunetisti din lume, masurand unghiuri si distante. In studioul asta mi-am auzit pana acum cel mai clar ampul la volum mare. Omul stia de la inceput in ce se baga, si mi-a si spus ca vrea sa faca studioul din hobby, asta fiind visul lui de cativa ani incoace.
Recommended Posts