Guest A7x. Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Salut.Am dat recent pe youtube de tipu asta.Are niste lessonuri destul de interesante(dupa parerea mea) si as dori sa stiu cum pot sa ma aproprii cel mai mult de efectul chitari din videoul de mai jos.
minu Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Daca te referi la ton, folosesti doza neck (cea mai apropiata de gat), mai cresti mediile pe amp (middle), reduci gainul(sau "distorsul", aici depinde si de ce amp ai), mai cresti putin volumul... Vezi si ce scale folosesti pt blues, grija la vibrato, si pune suflet in fiecare nota Good luck !
Guest A7x. Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Da ma refer la efectul folosit de tip in video,gain redus+inca cv...sincer nu-mi pot da seama...sa fie chorus?
karpi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Da ma refer la efectul folosit de tip in video,gain redus+inca cv...sincer nu-mi pot da seama...sa fie chorus? Intermodulatie ...din cauza tonului overdrive ...nu sesizez reverb .
Doctor X Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Zero efecte. Putin overdrive din amp si vibrato din mana.
Neo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Eventual o pedala de talent... Mi-ar trebui si mie una..
Recommended Posts