Guest miky Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 (edited) Eu nu le am cu muzica de genul acesta, am ascultat prea putin dar nu pot sa ma abtin sa nu zic un lucru: Daca omul se simte bine si se distreaza cantand asta.... CE AVETI CU EL? Sunt convins ca daca vrea sa cante ceva ca sa placa la toata lumea, reuseste. Dar el pun pariu ca nici nu vrea asta... E ca o gluma pe care o faci intr-un grup si rade doar unu care a inteles-o... Apropo, piesa mi se pare chiar buna pt genul respectiv. Edited June 9, 2006 by miky
Guest Stiv Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 foarte open-minded si politically correct dn partea ta da nu asta era problema... ce faceam noi e critica constructiva
Guest domnul Rig Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Eu nu gasesc nici versurile la caterinca. Poate este asa un invelis de umor de doi bani, dar mi se pare ca indaratul lui se ascunde o mica satira la adresa religiei. Stihuri cum ar fi: Din biserica in flacariCu oroare fug Sub influenta alcoolului Am prefacut-o in rug Ce am facut?! Am ars biserica x 4 denota decadenta din insusi sanul Bisericii.
Catalin S. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Eu nu gasesc nici versurile la caterinca. Poate este asa un invelis de umor de doi bani, dar mi se pare ca indaratul lui se ascunde o mica satira la adresa religiei. Stihuri cum ar fi: denota decadenta din insusi sanul Bisericii. Dap, probabil se refera la biserica satanista, nu ?
Guest domnul Rig Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Dap, probabil se refera la biserica satanista, nu ? Pai nu ca zice ca demonii vin la el in sanctuar. Adica de ce ar venii demonii sa profaneze o biserica satanista? "icoane", "sutana" s.a. sunt elemente care indica o biserica de tip crestin.
Guest Stiv Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 io cred ca melodia asta e o replica fortata la topicu ala inutil si idiot din sandbox cu 'satanistii'
Guest domnul Rig Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Nu este adevarat. Face parte din saga "Betia".
Moisoiu Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 bai prowler,astia au inceput sa te ia la misto...pana mea...
prowler Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 mentor taci ca tocmai ajunsesem undeva cu ei treaba e ca nu prea se intelege caterinca , ca nu se aude decat 'arde biserica' din tot textu melodiei.. dar melodia e foarte ok .. ahaa acum inteleg! deci problema nu e ca versurile's la misto, ci ca mistoul e ingropat de seriozitatea orchestratiei. nu stiu daca e cazu sa incepem sa discutam orchestratia, let's just leave it at this: inteleg ce spuneti, pe viitor poate ne vom intoarce la radacini intre timp, acceptati-o ca atare. si daca nu intelegeti caterinca, clicati pe bufnita ca d-aia e acolo ..un banc nu mai are farmec daca te apuci sa-l explici si cred ca am explicat prea mult deja ps. moisoiu lasa-l pe rigoletto, e doar efectul penis envy-ului E ca o gluma pe care o faci intr-un grup si rade doar unu care a inteles-o... felicitari ai inteles esenta pandrea \m/
Guest BigMac Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Hahah delicios.. the best thing since microwaveable popcorn! bv, bv.
prowler Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Dupa aproape 3 ani de activitate, PANDREA, formatia cu cel mai bogat palmares din undergroundul romanesc - avand la activ 4 LP-uri, un single, un best of si un live - va prezinta din nou ceva inedit pe scena romaneasca: PANDREA QUIZ!!!
prowler Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 uou cosule nu stiam ca esti asa fan felicitari! apropos nu mai trisati - e clar ca nimeni nu poate sa ia 100 pe bune
hihi Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Prowler, cred ca te-ai uitat prea mult la "A headbangers journey", la faza cu arde biserica . Per total suna chiar bine (la fel ca si celalalt album). Acum, unii zic sa schimbi vocea, eu zic sa o lasi asa ca suna marfa (e original). bafta pe viitor
Guest miriapod Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 da, si mai e si ziua lui prowler. la multi ani
prowler Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 de unde afla toata lumea multumesc hihi n-am vazut a headbanger's journey, inca
Catalin S. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 La multi ani frate ! Dar tot nu te iert pentru piesa asta !
Guest RipperC Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Io m-am distrat copios cu piesa asta. Exact ce asteptam de la Pandrea...
hihi Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 de unde afla toata lumea multumesc hihi n-am vazut a headbanger's journey, inca Eh, asta e, o sa-l vezi. La multi ani btw
iulian Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 unde gasesc si eu piesa? ca m-a apucat dorul de "Ade biserica"
Recommended Posts