aliorneicev Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 am auzit de cabluri georgel. ma duc sambata in bucuresti unde pot gasi cabluri? eventual georgell? firmele pe care le mai stiam mc music si altele unde le mai gasesc ?
dani Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nu cred ca gasesti George L's la magazinele din bucuresti. Stiu ca importator in romania este Rares Totu(midnight rider pe forum) care s-ar putea sa aiba. Iti recomand George l's ca-s f bune.Numai bine!
Guest Adi Arghius Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Salut. Parerea mea e ca cele mai bune cabluri de chitara sunt cele facute si nu cumparate. Am cumparat pana acum 3 cabluri, si toate erau destul de slabe. Ce pot spune sigur, ultimul l-am achizitionat din Madrid cu 26 euro, si nu prea a tinut. Eu folosesc atat pt practice si pt stage un cablu creat de mine, si tine foarte bine, de aprox un an jumatate. Dar, cum zicea colegul mai sus, poate gasesti de calitate, eu am cumparat 3 de la firme specializate in chitara si nu am fost multumit. Respect.
dani Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Un cablu bun nu e neaparat ala care te tine 10 ani, si eu am cabluri facute de mine de vreo 3-4 ani de acum si inca sunt folosite in diverse aplicatii dar asta nu inseamna ca-s bune. George l's sunt cabluri sensibile, tre sa ai grija cu ele insa calitatea sunetului pe care il lasa sa treaca prin ele este una f buna. Acum na, ori vrei cabluri bune de tavaleala ori sound ori cabluri bune si de tavaleala dar scumpe in draci:P
FiveseveN Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 cabluri bune si de tavaleala dar scumpe in draci Nu. Doar... nu. S-a discutat suficient pe alte thread-uri de ce acest compromis e doar o iluzie.
Recommended Posts