Guest blonde Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 As vrea sa-mi cumpar un Memory Man Stereo, stie cineva unde gasesc la un pret mai bun, dar nu SH merci anticipat de ajutor.
andjar Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 As vrea sa-mi cumpar un Memory Man Stereo, stie cineva unde gasesc la un pret mai bun, dar nu SH merci anticipat de ajutor. adica ala digital "cu hazarai"? Daca da ,pe thomann il gasesti la pret mai bun decat la noi la esound.ro .Cel mai bine il iei la second postand un anunt la mica publicitate...ai sansa sa-l gasesti ca a mai aprut pe-acolo.
Neo Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 (edited) Cel mai bine, uita-te pe la mica publicitate ... nu idee cate chestii de calitate poti gasi SH pe forum ps. Tocmai acu 10 minute ce am devenit proaspat detinator al unui SMMH Edited March 10, 2011 by Neo
Guest blonde Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Daca iau de la Thomann ma taxeaza cu vreo 30 euro transportul, nu?
GrP Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Daca iau de la Thomann ma taxeaza cu vreo 30 euro transportul, nu? Da.
Guest blonde Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Gata!!! Am memory Man-ul URA! pana la urma l-am luat pe de esound la 887 lei, ma costa de la thomann 225 de euro cu tot cu transport. Inca odata merci de ajutor !
Recommended Posts