SorinT Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Marfa, imi place cum executi sweep picking-ul. Draguta chitara... 7 corzi, am crezut ca am uitat sa numar Sa nu-mi spui ca ai lasat-o acordata ADGCFAD... altfel nu pricep ce cauta "chestia" aia pe fretul 2, in loc de capodastru.
karpi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Marfa, imi place cum executi sweep picking-ul. Draguta chitara... 7 corzi, am crezut ca am uitat sa numar Sa nu-mi spui ca ai lasat-o acordata ADGCFAD... altfel nu pricep ce cauta "chestia" aia pe fretul 2, in loc de capodastru. Este un material textil ...altii pun banda cauciucata de prins parul sau "bratara" acauciucata din aia ptr sportivi . In cazul chitarei estompeaza corzile libere .
petre5 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Marfa, imi place cum executi sweep picking-ul. Draguta chitara... 7 corzi, am crezut ca am uitat sa numar Sa nu-mi spui ca ai lasat-o acordata ADGCFAD... altfel nu pricep ce cauta "chestia" aia pe fretul 2, in loc de capodastru. Nu, standard tuning. Am tras vreo cateva duble, dupa care m-am hotarat sa "trisez" putin. Cum nu gaseam nimic prin casa si nu vroiam sa-mi sacrific ultimul elastic de prins parul, am sacrificat o bucata dintr-o carpa:)) Arata ciudat, dar m-am descurcat. Mersi de comment!
Recommended Posts