Guest Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Hello, Recomand calduros In Flames - Acoustic Medley. Warm regards. [edit] Bine v-am gasit E dragut forumul [/edit] <{POST_SNAPBACK}> ai si un tab bun la ea?
Cosu Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 Acu o saptamana ma viziteaza un amic chitarist si el. Am vrut sa cantam ceva pe doua chitare dar in afara de un ritm de blues nu am reusit nimic. Ce piese facile(Adica nu cu soloul lu peste ) pentru doua chitare stiti ? Ceva cu ritm si lead dar sa poata fi cantate de un chitarist cu bun simt si nu e un malmsteen wannabe. Intrebarea isi are rostul ei caci de aici se pot alege piese pentru viitoarele intalniri RGC. Din start exclud cateva piese de la metallica pentru ca de multe ori kirk hammet sta si someaza si isi face aparitia doar la solo. Totusi daca gasiti ceva viabil merge si metallica. Ca bonus poate gastiti si unele cu o parte acustica si cu alta parte electrica (adica cu distoris , drive whatever). Keep on rocking in a free world! Si nu uitati DAVE MUSTAINE FOR PRESIDENT !
Stefan Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 cosule nu stiu cam ce ai vrea tu sa canti, da incerc sa iti dau cateva exemple bune sau rele asta decizi tu. ar fi cam astea (asa rpd din minte) you and i - scorpions holiday - scorpions ceva de la blackmore's night (mai toate-s pe 2,3,4 chitare) goodbye blue sky - pink floyd (scurta da simpatica) doced - rhcp led zeppelin - comunication breakdown (daca vrei tabu zi-mi ) hotel - california ver live sultans of swing ar mere.. oricum cateva, care mi-au venit in minte.. spor la treaba wish u were here kidding feathers and doom - the cardigans (da nu-mi dau seama daca e chitara sau clapa, cred ca e clapa totusi, da e misto mel)
hihi Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 pai, puteti incerca sa cantati cva maiden . Sa faceti amandoi armonii, sau unul sa tina ritmu (in locul basului la unele parti), si celalalt armonie (de unul singur ). fear of the dark, the trooper.. altele nu-mi mai vin in minte, dar sunt o gramada. Ar mai fi de la AC/DC, ride on (daca faceti soloul ). mai e una da am uitat-o sunt o gramada de melodii care pot fi cantate pe 2 chitari (din cate am inteles, nu vreti ca amandoi sa faceti acelasi lucru )
Cosu Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 Exact asta e ideea insa cred ca ne pierdem in lucruri complicate. Auzi iron maiden. Pai aia au 3 chitare acolo . Unu tine armonia si ceilati mai intra cand isi aduc aminte. La naiba trebuie sa fie ceva mai bun. Daca facem miscarea cu impartitul pe grupe ce cantam ? Ceva asa la poezie? Faptul ca exista nu ma incalzeste cu nimic. Eu vreau sa stiu si care sunt cantecele ce se preteaza pentru doua chitare neexpeirmentate.
cearny Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Judas Priest - cam orice melodie mai 'clasica' Maiden - mai tii minte cand incercam sa cantam Children of the Damned?
Dementhor Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 cosu iti recomand cu mare caldura anathema....merg ca unse..mai ales cele din ultimele albume... sonata arctica...daca facem rost de clape si mai bine ma la maiden iti zic eu ca merge(cat de cat).....am pus fear of the darku pe forum..e pe 2 chitari facut...cu toate ca nu stiu exact cum suna melodia(ma refer la structura) ceva adi manolovici daca se simte cineva in stare sa cante partea lui adi s-ar putea sa mearga si ceva nirvana in restu nu prea stiu ce sa iasa ca la carte...mai zic yo daca imi vin idei a..shi elvis presley
Cosu Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 O sa fiu mai precis . vreau artist - melodie (eventual si cu tab )
Guest mike Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Hello, Recomand calduros In Flames - Acoustic Medley. Warm regards. [edit] Bine v-am gasit E dragut forumul [/edit]
Cosu Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 Score one for mike. Stiam de Acoustic Medley PS: bine ai venit
Dementhor Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 ma..merge si desperado ca uns...yo-l stiu ..care stie spaniola baga la voce
Guest mike Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 ai si un tab bun la ea? <{POST_SNAPBACK}> Eu il folosesc pe cel atasat, pare Ok... Apropo, nu a mers atasarea fisierelor .GP3, asa ca l-am redenumit in .GP4, sper sa fie okay. In_Flames___Acoustic_Medley__3_.gp4
Guest Steven Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Cateva care mi-au venit in minte: Amorphis - My Kantele Anouk - Nobody's Wife Carlos Santana - Put Your Lights On U2 - One Soul Asylum - Runaway Train Guns N' Roses - On In A Million Eric Clapton - Wonderful Tonight Blackmore's Night - Under A Violet Moon Lynyrd Skynyrd - Tuesday's Gone Eric Clapton - Tears In Heaven Eric Clapton - Layla Daca vreti vreun tab anuntati-ma...
Guest Raul Gheba Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 un tip sa tina acordurile melodiei si al doilea sa dubleze vocalul piesei .. exemplu.. eu fac asta cu prieteni la nirvana-man who sold the world sau beatles -let it be
Guest Raskolnikov Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Mi-e imi place cel mai mult, cand e vorba de 2 chitari, soloul de la "The boys are back in town" - Thin Lizzy. Suna trasnet.
Guest Magnitude Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Un frumos acustic reprise de la Amorphis : My kantele.
Guest Nervus Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Maiden merge brici la doua chitari Oriucum toate melodiile lor sunt facute pentru 2 / 3 chitari, deci e ok. Plus mai au si obiceiul ca una sa stea in tertza, ceea ce suna chiar calumea ;0 Phantom of the opera , Transylvania, Ca au un ritm mai steady asa pe parcursul melodiilor merg bine
Guest DragonFlame Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Doua chestii imi vin acuma in minte.... Blind Guardian - The Bard's Song (in the forrest) si pentru electrice : Patrick Rondat - Vivaldi Tribute Blind_Guardian___The_Bard__s_Song__In_The_Forest.gp3 Rondat__Patrick___Vivaldi_Tribute__2_.gp3
Guest DragonFlame Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Am si eu o intrebare... la voi nu se poarta faze gen: un chitarist canta ritm (eventual de la o melodie cunoscuta) si celalalt improvizeaza ?
Guest titus Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 incearca, daca te tine , de la death ori empty words ori cristal mountain, ori flesh and the power it holds,voice of the soul... sau tot asa, daca te tine de la slayer south of haven, expandable youth, blod red, seasons in the abyss sau poate chiar mai brutale: angel of death, war ensemble, postmortem/raining blood, epidemic... sau niste kreator, mind of fire, replicas of life, endorama... astea sunt toate piese grele si chiar daca nu-ti place stilul merita sa te uiti peste ele sper sa te fi ajutat...
Cursedone Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 dude! megadeth- hangar 18... sunt vreo 3-4 minute cu ceva de genu solo mustaine, solo friedman, solo mustaine, solo friedman, etc. si daca sunteti la inceputu inceputurilor, incercati judas priest-the hellion si dupa aia poate electric eye... daca nu all guns blazing- daca aveti multe caractere puternice in trupa, in afara de basist, incercati asta. inceputu e cu falsetou ala incredibil, si in cantec sunt vreo 4 solouri inghesuite in 4 minute
Recommended Posts