Guest tudor. Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 oricum pentru cei care n-ati fost, nu cred ca ati pierdut ceva... mie mi s-a cam parut oribil pakolo...si nici berea nu era atat de ieftina...speram si eu un skol la 10 mii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crazy_wookie Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 eu propun sa se mai faca questia asta din nou.. nu de alta dar vreau sa beau si eu o bere cu niste chitaristi.. si mai sunt si in sesiune.. asa ca o bere merge numai bine acuma.. sa mai alunge din stres ia sa sara lumea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted June 9, 2006 Author Share Posted June 9, 2006 si io vreau da mai incolo un pic ... sa fac rost de bani ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 mai, oameni buni, da` hotarati-va odata si spuneti o locatie ceva, ca astept ca si saptamana trecuta, se face duminica si bere cu chitaristi ioc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Lasa Silviule ca dau eu de veste duminica ca e ziua mea ! Numai sa nu trebuiasca iar sa pui usa Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 nu alex, in nici un caz, de data asta o scot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slash32167 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Daca puteti ajunge marti in Regie, dati-mi si mie de veste si iesim la o bere... De vreo 6 luni am inceput si eu sa ma iau de chitara (pana acum 6 luni ma luam de chitarele altora )... Chiar vreau sa vorbesc despre chitare cu cineva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 acu` ajungem marti...auoleu, ca-n povestirile lu`pacala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 (edited) Lasa povestile cu pacala ..... Ia zi, ai scos usa ? Edited June 11, 2006 by Alex_Strat69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 da. am scos-o...pe fereastra! ca de bere mai auzim alte povestiri sf la sfarsitul saptamanii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crazy_wookie Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 (edited) deci carevasazica... vineri.. saptamana asta.. sa ne intalnim undeva pe la universitate.. de ex in fata la bcr.. la ora 9:30 ia sa sara lumea! Edited June 13, 2006 by crazy_wookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 uff dar nexperimentati sunteti in problema asta factori decisivi(ordine aleatoare) 1) berea/sucul(pentru minori) sa aiba pret uman 2) sa fie o ora umana 3) sa fie afara 4) sa fie timp pentru asa ceva Anul trecut erau bodegi populare stil La Ruine sau Strada de vara. Acum nu mai stiu ce e prin centru pentru ca nu am mai avut escapade d-astea Ora umana este dupa 17 cand poporul fie iese de la munca fie de la scoala, fie a terminat cu studiatul Timpul este discutabil pentru: studenti(Sesiune) si pt aia care dau bacul Asadar trebuie gasita o bodega cu terasa prin centru cu bere cat de cat ieftina si care are loc pentru x oameni veseli in weekend. A si sa nu fie argentin sau o bomba d-asta plina cu alcoolici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 uff dar nexperimentati sunteti in problema asta factori decisivi(ordine aleatoare) 1) berea/sucul(pentru minori) sa aiba pret uman 2) sa fie o ora umana 3) sa fie afara 4) sa fie timp pentru asa ceva Anul trecut erau bodegi populare stil La Ruine sau Strada de vara. Acum nu mai stiu ce e prin centru pentru ca nu am mai avut escapade d-astea Ora umana este dupa 17 cand poporul fie iese de la munca fie de la scoala, fie a terminat cu studiatul Timpul este discutabil pentru: studenti(Sesiune) si pt aia care dau bacul Asadar trebuie gasita o bodega cu terasa prin centru cu bere cat de cat ieftina si care are loc pentru x oameni veseli in weekend. A si sa nu fie argentin sau o bomba d-asta plina cu alcoolici. ...incepe sa devina interesant...?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Problema e ca in centrul istoric nu prea mai ai voie sa ai terasa, cel putin asa am auzit. Si La Ruine si terasa de pe Strada de vara au disparut. Poate la vro terasa dintr-un parc sa gasim mai mult loc, desi e posibil sa nu fie nevoie: de obicei vorbesti cu 100 si vin 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest miriapod Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Problema e ca in centrul istoric nu prea mai ai voie sa ai terasa, cel putin asa am auzit. hehe pai atunci argentinul de pe blanari ce e? nu ca as sti ce e argentinul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Tocmai m-a lovit: La motoare Singura problema e ca berea are preturi cam mari acolo. In rest indeplineste toate cerintele (cred) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 A si sa nu fie argentin sau o bomba d-asta plina cu alcoolici. Cred ca numai aia a scapat. N-am mai fost pe-acolo de prin anul 3 de facultate. Adica acu' vreo 10 ani... Dar restul??? Nu cred ca au dat faliment, parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crazy_wookie Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 (edited) bai fratilor.. vorbarie prea multa!! mie la motoare mi se pare super ok.. acuma ca berea e ceva mai scumpa.. dar decorul compenseaza.. zic eu deci la motoare.. sambata seara dupa ora 20:00 vine cineva? eu vin apropo.. daca se poate .. un moderator sa puna ceva despre chestia asta pe prima pagina a site'ului.. sa vada cat mai multa lume Edited June 15, 2006 by crazy_wookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 vin si eu vin si eu!!! aa.... dar eu nu beau bere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 vin si eu vin si eu!!! aa.... dar eu nu beau bere... 1-important este sa vii; 2-sa platesti; 3-las` ca bem noi si pentru tine, nu tre` sa te chinui... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crazy_wookie Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 (edited) hmmm.. banuiesc ca nu mai are rost sa incerc.. vad ca nu vrea nimeni.. ma asteptam..sau ma rog..speram sa sara lumea la greu.. ehh.. o sa beau eu o bere de unu singur Edited June 17, 2006 by crazy_wookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest miriapod Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 stai putin sa se termine sesiunea si bacu. sar eu dupa, promit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts