Guest cristea.simo Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 in primul rand...sunt o persoana interesata de muzica...(de muzica adevarata),am terminat liceul de arta,sectia muzica,si..imi doresc..sa cant cu oameni..care la randul lor isi doresc si ei acest lucru(maybe)..:)nu pentru bani,just for fun....pentru ca muzica..nu inseamna $,muzica inseamna"hrana sufletului",pot spune...ea te ajuta de multe ori sa te exprimi..intr-un fel sau altul,si iti contureaza personalitatea:)eh..sa lasam palavrageala,VREAU sa CAANTT!!)
Dek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 buna. unde canti...la ce canti....si ce ai vrea sa canti?
Michell Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Salutare, Am fi interesati de o intalnire , sa ne cunoastem, sa descoperim impreuna daca putem sa strangem mana in echipa noastra. Lasa-ne un mesaj privat cu numarul de telefon sau contacteaza-ne la: 0724.119.092 Dealtfel, vezi ca am lasat si noi un topic http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/55751-trupa-alternativ-bucuresti/
Pava Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 buna. unde canti...la ce canti....si ce ai vrea sa canti? About Music vocalista,caut trupa
Dek Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 About Music vocalista,caut trupa de acord cu tine.... vocal...ok!!! dar...unde? in ce oras....mai e disponibila?
Recommended Posts