lukeblue Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Nu cred ca-i trendy, dar cred ca vine o vreme cand trebuie sa faci si o piesa de Pink Floyd. Nu eram cel mai mare fan, dar lucrurile se schimba radical cand canti efectiv piesa . http://www.youtube.com/watch?v=JEw5JQ_HHkQ&feature=player_embedded Thanx for watching!
Guest OratioMentis Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Mi-e greu sa spun ceva, mai ales ca piesa asta este sacra. Dar cred ca este bine, felicitari, mai ales ca e una din melodiile extrem de greu de cantat. Iar partea vocala eu o consider infernala.
Metabog Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Very nice, a iesit cool si vocea. Nu e o piesa foarte complicata ca tehnica, dar ca atmosfera, feel, detalii, etc e destul de grea de replicat. Good work.
lefmir Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Foarte tare coverul! l-ai luat pe Bono la voce?
lukeblue Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 (edited) Multumesc tuturor pentru comentarii ! Art, avand in vedere ca le stii muzica asa de bine, inseamna mult . Ai dreptate probabil , nu stiu, mi-am permis sa incerc alta abordare, nu mi-ar fi iesit cum cantau ei nici sa ma bati . Edited February 15, 2011 by lukeblue
lukeblue Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Foarte tare coverul! l-ai luat pe Bono la voce? Thanx! buna intrebare !!
Recommended Posts