Metabog Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 (edited) Iata o noua piesa de pe primul album Abodean Skye, intitulat "Transmission". Piesa se numeste Destiny's Child, si este cat de cat diferita de stilul prog rock/metal abordat pe restul albumului. La voce, Ovidiu Turcu din formatia Legacy. Let the Beyonce jokes begin. Edited February 8, 2011 by Metabog
Nightlight Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Sweet Ca de obicei, o piesa de foarte mare calitate. Ai cinci stele de la mine. Sound curat si lucrat cu rabdare, vocal bine realizat si pus in mix si nu in ultimul rand, o atmosfera foarte frumoasa. Multor piese le lipseste asa ceva iar cand le ascult pe ale tale, imi aminteste de intensitatea pe care o ofera atmosfera pieselor de la Nightwish. Diana Miron canta pe piesa asta?
Metabog Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 (edited) Sweet Ca de obicei, o piesa de foarte mare calitate. Ai cinci stele de la mine. Sound curat si lucrat cu rabdare, vocal bine realizat si pus in mix si nu in ultimul rand, o atmosfera foarte frumoasa. Multor piese le lipseste asa ceva iar cand le ascult pe ale tale, imi aminteste de intensitatea pe care o ofera atmosfera pieselor de la Nightwish. Diana Miron canta pe piesa asta? Nope, Diana are un solo de vioara intr-o alta melodie, pe care o sa o postez in curand. Thanks. Edited February 8, 2011 by Metabog
Guest OratioMentis Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Mie imi place la nebunie Suna foarte, foarte bine. Uite, de aia se cunoaste cand intervine mana straina pe acolo
Recommended Posts