www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Iata o noua piesa de pe primul album Abodean Skye, intitulat "Transmission". Piesa se numeste Destiny's Child, si este cat de cat diferita de stilul prog rock/metal abordat pe restul albumului.

La voce, Ovidiu Turcu din formatia Legacy.

Let the Beyonce jokes begin.

Edited by Metabog
Posted

Sweet :D Ca de obicei, o piesa de foarte mare calitate. Ai cinci stele de la mine.

Sound curat si lucrat cu rabdare, vocal bine realizat si pus in mix si nu in ultimul rand, o atmosfera foarte frumoasa. Multor piese le lipseste asa ceva iar cand le ascult pe ale tale, imi aminteste de intensitatea pe care o ofera atmosfera pieselor de la Nightwish.

Diana Miron canta pe piesa asta?

Posted (edited)

Sweet :D Ca de obicei, o piesa de foarte mare calitate. Ai cinci stele de la mine.

Sound curat si lucrat cu rabdare, vocal bine realizat si pus in mix si nu in ultimul rand, o atmosfera foarte frumoasa. Multor piese le lipseste asa ceva iar cand le ascult pe ale tale, imi aminteste de intensitatea pe care o ofera atmosfera pieselor de la Nightwish.

Diana Miron canta pe piesa asta?

Nope, Diana are un solo de vioara intr-o alta melodie, pe care o sa o postez in curand. Thanks.

Edited by Metabog
Guest OratioMentis
Posted

Mie imi place la nebunie :)

Suna foarte, foarte bine. Uite, de aia se cunoaste cand intervine mana straina pe acolo :)