bubugral Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Salutari. In sfarsit am gasit un pic de timp sa fac primul pas si sa postez prima mea piesa pe forum. Sper sa va placa. Este varianta mea la un standard de blues ALL YOUR LOVE. Enjoy the blues. All_your_love.mp3
mario_d Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 (edited) misto blues-ul tau.ca stil canti exact ca si chitaristul cu care activez in trupa de blues din oradea,poate il cunosti .astept sa mai postezi niste piese cu trupa in spate.multa bafta Edited May 28, 2006 by mario_d
midnight rider Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Bravo Bubu Foarte bine Daca imi permiti sa iti dau un sfat,canta cat de mult poti cu trupa,asa o sa-ti deschizi noi orizonturi,mai ales ritmic(nu incerc sa zic ca n-ar fi bine ritmic ceea ce am ascultat,ci o sa ai acele intrepatrunderi ritmice cu celelalte instrumente) Keep the blues Alive
bubugral Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Multzam fain Rares de feed-back, chiar ma bucur mult sa iti aflu parerea pt. ca am un mare respect pt. tine. Sper sa se termine odata povestea cu licentza mea si terminarea facultatii si sa ma dedic cu trupa lucrului dupa care ma ghidez in viatza : muzica. Cu toate ca sunt nevoit sa iau o pauza pana ce termin, nu e in zadar...am timp sa mai ascult ce zumzaie lumea prin jurul meu si cum suna , am timp mai mult acum sa ascult.
bubugral Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Mai, Mario_D...ce poznas esti astazi. Hai ca termin cu faculta si ne apucam serios de inregistrat si concertat ca nu mai am stare. Ne vedem la un suc de hamei marti, dupa ce am examenul. Vorbim.
Pava Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 cool man, nu sunt halitor de blues, dar asta e pe Missisipi, ai un suc de hamei de la mine, bafta cu examenu..
bubugral Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Multzam fain Robert. Ma bucur de opinia ta. Berea o bem dupa ce-mi dau licentza, ca pica mai bine si nu va fi numai o bere, asta e clar !
Pava Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 asa facem Bubugral, ne vedem undeva la mijloc, la vama Veche , aprospos, nu cumva de la tine am luat laney-ul?
Pava Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 da man, eu sunt, eu personal sunt vocal si am luat cubu pt scheme la domiciliu, ideea este ca am tras fro 5-6 show-uri cu el si este beton (chestie afirmata de chitaristul cu care cantam), oricum laney e laney, ne vedem la Vama, take care...
bubugral Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Drept urmare vreau sa-mi iau acum un Laney mare si plin de lampi...de minim 65 W. Mi s-a pus pata : Laney e ampul care ma caracterizeaza.
Pava Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hai ca am transformat topicu in mica publicitate, bafta la pescuit de laney..
Guest mircea Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Am ascultat piesa si am ramas impresionat ... Tot ce pot sa spun e un mare Felicitari si un mare uau.
bubugral Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Multzam fain Mircea. Curand o sa postez si piese cu trupa, doar sa termin cu licentza si revenim la muzici.
Guest Gabytz Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 BRAVOOO mai Bubo! superfaina ideea cu scartzaitu' ala de bakelit in spate... ii feelingu' de oldies! nota 10! sper k facem o mica cantare mai incolo... numa sa scap shi yo de gyspy...hehe. bafta la licentza
bubugral Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Ohoooo. Gabi...Ce ma bucur ca ai dat si tu de piesa mea. Ma bucura feed-back-ul tau si fii sigur ca dupa ce termin cu faculta om avea timp de cantat berechet. Iti revii si tu dupa ghips, ma apuc si eu de invatzat cum se canta la didgeridoo si bagam cu restul lumii muzici. De abia astept. Pa man si griji de tine si de mana !
bubugral Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 (edited) Sincere multumiri tuturor care au avut un cuvant de spus la adresa piesei interpretate de mine. Vine si vremea piesei cu trupa. Stati calmi...piesa va fi impreuna cu Mario_D, varul meu si coleg de trupa de nadejde. Unul fara altul nu prea cantam (except Headliner). La buna reauzire si keep the sounds alive ! Edited June 21, 2006 by bubugral
Jeanov Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 asia bey asta celalalt frate-meu ....tot feeling-os ai ramas... ...mishto...si stii cat tin eu la calitate.....asa ca esti de 10 frate...las ca si licenta tot de 10 o sa fie......acum ca nu o sa scrie si pe diploma la fel ii altceva...da tu tot de 10 stii.....mishto oricum..
Recommended Posts