Guest Bompa Mark Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TkPtOIQENKU Apreciez criticile ,sper sa va fie pe plac \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 http://www.youtube.c...h?v=TkPtOIQENKU Apreciez criticile ,sper sa va fie pe plac \m/ Misto! Chiar e pe gustul meu \m/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Simpatic. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Gãsește-ți un vocal cu 3 perechi de coaie și lumea va fi un loc mai bun. Sunã foarte bine! Felicitãri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 A, am vrut sa scriu dar am uitat, singurul lucru care nu-mi place sunt clapele. Nu stiu, parca nu e locul lor acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bompa Mark Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 A, am vrut sa scriu dar am uitat, singurul lucru care nu-mi place sunt clapele. Nu stiu, parca nu e locul lor acolo. dar sunt doar 3 chitari si tobe ... nu am pus clape de loc Gãsește-ți un vocal cu 3 perechi de coaie și lumea va fi un loc mai bun. Sunã foarte bine! Felicitãri! Mersi ft mult ... din pacate orasul tg mures sta foarte prost la capitolul tobosari si vocalisti ... deci nu stiu ce sa fac continui sa fac proiecte solo pentru moment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 (edited) Genial riful de la 0:30.Foarte coho.Trimite-mi si mie te rog inregistrarea mp3,as vrea sa incerc sa pun ceva voice pe ea.Suna foarte fain,felicitari! Faza cu orga suna foarte bine,piesa aduce putin a Persefone.Asculti cumva? Edited January 18, 2011 by Daiabitiz Uyup Zwurp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bompa Mark Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Genial riful de la 0:30.Foarte coho.Trimite-mi si mie te rog inregistrarea mp3,as vrea sa incerc sa pun ceva voice pe ea.Suna foarte fain,felicitari! Faza cu orga suna foarte bine,piesa aduce putin a Persefone.Asculti cumva? da-mi si mie niste date ... pe ce adresa sa-ti trimit sau da-mi un id de messenger daca e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi V. Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 foarte tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts