pillar08 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Unde gasesc dimensiunile....sau distantele dintre corzi si fret-uri, doze si bridge (am gasit numai in inch), Ms?
EugenRo2001 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 inmultesti cu 25.4 si obtii in milimetri. Sau folosesti convertorul de pe telefonul Nokia
Razvan S. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 In primul rand, iti marchezi o scobitoare asa(cam 3 mm) Corzile sa fie intre 1.6-2 mm distanta la fretul 17, sau ultima tasta care o ai, adica intre bara de metal de pe grif si coarda,like so Distanta dintre doze, cam 2 mm, apasand coarda la ULTIMUL fret, like so again Ulterior, dupa ajustari, verifica ca griful sa fie curbat corect, apasand coarda la primul fret si al 16-lea, astfel la fretul 6, intre bara si coarda sa fie o distanta gen...un plic de hartie, sau o carte de vizita cel mult.Daca e prea mare distanta aceasta, spui aici.
pillar08 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 si la bridge am vazut ca trebuie sa se respecte o curba..cat trebuie sa fie dimensiunile pt fiecare coarda?
Razvan S. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 si la bridge am vazut ca trebuie sa se respecte o curba..cat trebuie sa fie dimensiunile pt fiecare coarda? curba aia sa fie la fel, deci 2 mm peste tot la toate corzile, asta daca ai polii aia de metal ajustabili, daca nu...e ok. La exterior sa fie cam 2 mm la ambele corzi E(mi)
pillar08 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 dar la capete nu scade sub 2 mm si la majoritatea corzilor in pozitia 7 se aude buzzuri.....!!!!! si am mai vazut si despre intonatie...nici aceea nu o reusesc s-o fac...stiti pe cineva care se descurca la setup-uri in timisoara?
Recommended Posts