www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Epiphone Les Paul Special Ii

Recommended Posts

Posted (edited)

Epiphone LPSPCVS Les Paul Special II - alder/maple body;

Bolt-on mahogany neck;

2x open coil humbucker pickups;

Dot inlays, chrome hardware.

Pret de achizitie : 125 euro de pe thomann, cumparata in 10.07.2010

Parti bune: chitara vine gata reglata de vanzator, arata foarte bine si suna grozav(pentru pretul platit); griful e foarte comod( putin cam ingust pentru mine), nu falseaza (cel putin pana la pozitia 12-verificata electronic).Chitara vine cu 3 ani garantie de la vanzator, ceea ce e super.

Parti rele:cablul cu care vine e foarte slab calitativ - eu l-am inlocuit cu unul de 3m(SSSnake IPP1030) cu 2,35 euro iar diferenta e foarte mare).

Buba cea mai mare descoperita e ca holsuruburile(screws sau cum naiba le zicelaugh.gif) pentru strap buttons sunt prea scurte si au cedat dupa 2-3 saptamani(le-am inlocuit cu altele mai lungi si pana acum nu sunt probleme).

O recomand pentru incepatorii carora le place modelul LP datorita raportului pret-calitate mai mult decat decent.

Nota 9.

post-16023-0-78523100-1291713963_thumb.jpg

Edited by AB_Guitar
  • 1 year later...
Guest xaxa987
Posted

salut, cu ce ai compara chitara asta? , iar pe grif aluneca bine degetele suna bn ,cam cati cm are griful la un capat si la altul ,stima ,ms!?

• 4 months later...
Guest alexino472
Posted

Salutare am o intrebare de unde ai luato? Online? daca nu online de unde as pute sa imi achizitionez una.. am un buget de 600 ron :| si cred ca ar fi ideala aceasta chitara! ... sunt putin comfuz... pe thoman am auzit ca nu sunt prea bine aduse... nu mai stiu :| ce sa fac.. pe guitar shop.. sunt reduceri dar nu stiu.. daca sunt bune sa nu fie China.. sau cu stricaciuni.. Mersi!