qtguy Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 (edited) ...desi a trecut ziua Desteapta-te romane.mp3 Edited December 6, 2010 by qtguy
Razvan S. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 HAH! Interesant,nu am mai auzit jazzy like facut. Frumos
Guest One^Love Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Marfa! Foarte soulful! Merge perfect de sarbatori! E un pic pe aratura ritmul la un moment dat
qtguy Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Marfa! Foarte soulful! Merge perfect de sarbatori! E un pic pe aratura ritmul la un moment dat Multumesc mult! "Momentul dat" la care te referi...sunt de fapt doua. Unul la aproximativ minutul 1.14 si al doilea la aproximativ min 1.40. "Aratura" pe care se afla ritmul este un triolet pe 2 timpi. Daca bati patrimea, vei auzi destul de clar trioletul.
qtguy Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 WOW La inceput cand am citit ca e Desteapta-te Romane nu m-am simtit foarte tentat sa ascult dar e chiar genial. Super misto. Multzam multzam! Ma bucur ca pana la urma ai cazut prada tentatiei
Guest One^Love Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 (edited) "Momentul dat" la care te referi...sunt de fapt doua. Unul la aproximativ minutul 1.14 si al doilea la aproximativ min 1.40. "Aratura" pe care se afla ritmul este un triolet pe 2 timpi. Daca bati patrimea, vei auzi destul de clar trioletul. pfff... Nu credeam ca o sa iei atat de in serios observatia. Oricum, daca e sa despicam firul in patru, is mai mult de 2 momente. De exemplu, compara secunda 1:20-1:21 (perfect, cu sincopa) cu secunda 1:46-1:47.. Edited December 10, 2010 by One^Love
qtguy Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 pfff... Nu credeam ca o sa iei atat de in serios observatia. Oricum, daca e sa despicam firul in patru, is mai mult de 2 momente. De exemplu, compara secunda 1:20-1:21 (perfect, cu sincopa) cu secunda 1:46-1:47.. Bine, nu iau in serios observatia ta Dar oricum as lua-o, in serios sau altfel, incerc sa inteleg la ce aratura te referi si nu prea reusesc Am incercat sa compar si secundele pe care le-ai mentionat si nu inteleg ce ar trebui sa constat Mie mi se pare ca piesa este clar cantata ritmic, ea fiind foarte clara ritmic (se poate scrie si pe partitura) si nu a fost aranjata cu mouse-ul pe grid in Acid sau Cubase Si putem despica firul in oricate componente, ar fi chiar interesant
Riccardo Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Foarte frumos si profesionist facut. Respectele mele si 5 stele
bullet Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 tipic!imi era dor sa aud asa ceva, si mana aia.....ceva deosebit!Bravo!
qtguy Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Excelent. Pot sa intreb ce unelte s-au folosit la inregistrare (chitara, efecte, amplificator, microfon, setari)? Multumesc! Este o chitara Moffa Maestro big hallow body inregistrata in linie fara amplificator. Corzile sunt Thomastik 0.13 roundwound. Ceea ce se aude este sunetul de doza fara nici o corectie.iar reverbul este un plugin aplicat post-inregistrare.
gigiflex Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 extrem de placut pentru urechi daca asa suna in line in e clar ... intr-un amp e orgasm
ggg Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 (edited) Ce tzeapa am luat , uitandu-ma la titlu !!! De abia acum,cand am constat ceva animatie aici ,m-a impins curiozitatea sa ascult. Dupa tonul chitarii as fi jurat ca este un Sheraton cu tonul un pic inchis. Oricum cel care a cantat si a gandit acordurile este un profesionist.Se "aude" de la o posta. Asa ca nu spun Felicitari !!! ci,...mult succes . Edited December 12, 2010 by ggg
un chitarist Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cred ca am mai auzit chitara asta in mainile tale pe undeva...cred ca prin gradina OAR. Mi-a placut tare mult ce-am auzit acolo, dar si ce am ascultat aici. Si ''dizzy waltz''-ul e mortal.
Recommended Posts