AndreiS0 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Sunt un chitarist din Cluj si cant la chitara de vreo 5 ani. Am mai fost intr-o formatie si am dat ceva concerte dar ne-am despartit eventual. Caut un tobosar si un bassist, seriosi si cu chef de cantat, dar nu numai in sala de repetitii pentru un proiect alternative rock/grunge/funk/. Influente din aria: Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Nirvana, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Audioslave, Radiohead, Queens of the Stone Age, Them Crooked Vultures, Soundgarden, Rage Against the Machine, pana la Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Beatles. Pentru mai multe informatii lasati un mesaj si eventual ne intalnim si discutam sau ne intalnim la un jam si vedem ce iese:D PS:Preferabil scule proprii si ceva experienta Salutare!
Guest tano579 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Salut. Sunt baterist incepator, cant de vreun an jumate, doar acasa sau in sala de repetitii. Am 35 de ani, sunt din Cluj-Napoca, serios, pasionat de acest instrument. Detin set propriu de tobe. Daca te intereseaza, lasa o postare.
AndreiS0 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Da sunt interesat, in principiu sa ne intalnim sa discutam la o bere sau ceva si eventual sa mergem sa facem un jam sau doua intr-o sala de repetitii. Numarul meu: 0735768868 sau id: andrei_simion_89@yahoo.com
punk182 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 de tobar mai e nevoie? daca da, sunt interesat eu..
Miky C. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 De ce nu esti din Siiibiiiu?! ))) sau... De ce nu sunt eu in Cluuuuj?! )) Este exact ce-mi doresc eu sa cant...ma refer la influente, nu la cover-uri! Experienta am, instrument am, dar...din pacate stau in Sibiu! Spun "din pacate" pentru ca aici nu se-ntampla nimic de gen.
Recommended Posts