www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

punk182

Active Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

punk182's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Pret: 100 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: sk8rock_on@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand un splash Meinl Classics, de 10", folosit dar in stare buna.
  2. Salut. Caut un china, de preferat de 16". M-ar interesa foarte tare un Stagg DH, sau daca stie cineva unde pot găsi ( pe site urile din Ro nu este pe stoc niciunde ). multumesc.
  3. Pret: 160 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: sk8rock_on@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi vand un acordor pt toba Tama TW100. Este aproape nou,se poate vedea si in poza. Ajuta la acordarea fetei de toba astfel incat aceasta sa aiba o tensiune egala si uniforma.
  4. Pret: 200 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: sk8rock_on@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand un premier Pearl 14x6'' , ceva model mai vechi posibil sa fie un Pearl Export dar nu sunt sigur. Premierul este in stare foarte buna, se vede si in poze, si suna f ok. Are fata de bataie Remo Controlled Sound X. Se poate vinde si cu o husa Gewa. Pret 200 ron, si 240 cu husa, negociabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.