www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Miky C.

Active Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sibiu si cat de rar pot, Bucuresti :)

Other Information

  • Band
    Just Another Friday
  • Gear
    Warwick Streamer LX 4
    Fender Precision '79
    MarkBass Little Mark II
    Warwick WCA 211 PRO

Recent Profile Visitors

3794 profile views

Miky C.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. M-ar putea interesa si schimburi cu scule pentru bass, ce se preteaza home recording & rehearsal!
  2. Pret: 95 EUR Localitate: Sibiu Contact: 0753708629 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedalele sunt True bypass, identice cu cele din link-urile de prezentare de mai jos. Stare tehnica si estetica 10/10. Pentru ambele pedale am cutiile originale. 1. EBS OctaBass True Bypass - 95 euro http://esound.ro/ebs-octabass-triple-mode-octave-divider.ht… http://www.bass.se/ 2. EBS UniChorus True Bypass - 135 euro http://www.bass.se/ http://esound.ro/catalogsearch/result/?cat=&q=ebs+unichorus Pedalele se afla la Sibiu, dar trimit si in tara, prin curier rapid, cu plata ramburs. Transportul si costul rambursului sunt suportate de cumparator.
  3. Amplificare s-a dat! Se poate inchide. Multumesc!
  4. Pret: 700 euro Localitate: Sibiu Contact: 0753708629 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand amplificare bass Warwick! Separat, situatia ar sta cam asa: - amp Warwick X-treme 5.1, 500W - 380 euro - cabinet Warwick WCA 611 PRO 900 W - 400 euro Pretul pentru tot pachetul este de 700 euro! Suna foarte bine, fac fata pe orice scena. Starea lor este buna! Se pot proba la Sibiu. Daca exista interes, pot baga la vanzare si basul Warwick Streamer LX. Este din 2010, luat de nou (prim proprietar). Made in Germany! Este un monstru!!! Mai multe detalii, poze, daca exista interes. 0753 708 629 - Mihai
  5. Si chiar daca ar fi doar o chestiune de trafic, care e problema? Rolul internetului nu este de informare? Iar lucrul cu metronomul, pentru incepatori este de foarte multe ori strain. Anuntul este postat in sectiunea "Pentru incepatori". De ce le-am lua acestora dreptul la informare? Chiar si titlul, fiind vorba de o scoala de muzica si nu de vanzari ciorapi, nu mi se pare gresit. Tara asta duce lipsa de astfel de initiative bune. Cred ca atitudinea ar trebui sa fie inversa, mai ales pe un forum de "muzica". Chiar mi s-ar parea potrivit, ca in sectiunea "Pentru incepatori" (si nu numai!) scoala asta de muzica si altele ar trebui sa aiba deschise cate un topic de prezentare. Asa, jurnalistic, daca vreti, ca informatii. De oameni de genul asta (in cazul asta, Adrian Ciuplea) are nevoie RGC-ul, pentru a creste calitatea postarilor, de multe ori aiurea si aberante. As incheia si eu ca si colegul Ironside cum ca cine se supara din cauza postarii mele e prost, dar n-o fac. Seara buna tuturor!
  6. Negociabil! Mi-a venit deja noul head si sta degeaba!
  7. Salut! Stare buna! Pret 399 euro. 0753 708 629
  8. Pret: 399 euro Localitate: Sibiu Contact: 0753708629 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificatorul este in stare buna si suna foarte bine. Motivul vanzarii este upgrade-ul. Daca se doreste, se poate proba in Sibiu. Pana in februarie, pretul este usor negociabil. 399 euro.
  9. Salut, Imi poti confirma daca modelul pe care ti-l semnalez este nickel sau stainless? Multumesc.
  10. Pret: 450 euro Localitate: Sibiu Contact: 0753708629 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Se poate proba in Sibiu. Nu trimit prin curier, din motive lesne de inteles. Pret usor discutabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.