iulian Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 behringer sau nu.. se castiga o chitara.. pe care castigatorul o poate folosi dupa propria lui voie... pana la urma un ban in plus nu strica.. sau de ce nu un experiment??..
Guest mandarina*ucigasha Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 bai eu sper sa castig ca ma mai inregistrez acu ca de cand vreau o electrik...chitara e super,nu ?
Guest mandarina*ucigasha Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 astept si eu comentarii...de bine...de rau...oricare
Guest Emi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 (edited) Ok sper totusi sa fie un concurs corect.Am ascultat doi tipi ce au postat mai sus si numai incepatori nu sunt .Unul dintre ei spune ca de un an si ceva canta.Poate de un an si ceva canta excelent! eu cant de vre un an la chitara(acum un an eram zero).Am incercat si eu ceva cu un delson imprumutat de la un prieten ca eu n am electrica.Am bagat efecte cu computerul si am tras chitara de mai multe ori cu Audacity.A iesit un blues mai hard da sper ca merge daca va place votati ma va rog.doua zile am muncit sa mi iasa ceva acolo.tare mult vreau si eu sa am chitara mea. incercare_rgc_complete.mp3 Edited May 14, 2006 by Emi
Guest MastaBlasta Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 as vrea sa dau o incercare,dar as vrea si eu niste sugestii de inregistrare,va rog...
Guest Fenderash Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 (edited) Pai poti sa faci in felul urmator: 1.Pentru electrica - pune`o in Line In la calculator dupa care iti iei un program in genul Sound Forge si acolo ai sa vezi ca ai 2 "linii" pe prima selectezi Line In (adica chitara) si pe a doua linie iti pui negativul dupa care dai start si gata. 2.Pentru acustica - inregistreaza cu un microfon de calculator. Edited May 14, 2006 by Fenderash
Guest Fenderash Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 mandarina*ucigasa: La tine chitara e prea in fata.Data viitoare da volumul putin mai mic.
andreigaroi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Am primit cu mare bucurie acest mail de la forum cu chitara si vreau sa candidez si eu , poate cine stie...oricum imi doresc de mult o chitara electrica .... deocamdata nu pot ca nu am, o chitara sa inregistrez si nici calculator dar o sa imprumut de la cineva si o sa trimit si eu un demo...poate , cine stie?
Guest GabeTheFatso Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Baieti, eu cant din decembrie 2005, inainte de asta n-aveam habar ce-i aia o "tasta" sau care-i coarda 1 si care-i 6, gamele abia acum incep sa le invat, dar cred ca as putea sa fac ceva la solo-ul asta. Am sa-l rog pe un prieten sa-mi imprumute chitara lui, daca nu, o fac eu pe acustica.
Alex_Strat69 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Pot sa vin si eu cu o sugestie ... Eu zic sa se tina cont doar de inregistrarile cu chitari acustice !!!
Guest Fenderash Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 De ce ? Unii poate au imprumutat de la prieteni o electrica ca sa iasa mai bine.
mega.deb Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 (edited) Pot sa vin si eu cu o sugestie ... Eu zic sa se tina cont doar de inregistrarile cu chitari acustice !!! Eu zic ca in primul rand ar trebui sa se tina cont daca candidatul l a premiu "a nimerit" gama in care sa improvizeze, si daca improvizatia are vreo legatura cu negativul. Poate unii chiar au avut de unde sa imprumute niste scule si nu trebuie ostracizati pentru asta, caci oricum la fiecare pretendent se poate auzi chitara, si de ce e in stare. Si sa fim seriosi cine ar fi destul de marlan sa se prefaca ca canta prost pentru o chitara BEHRINGER. Corzi intinse fratilor !!!! Edited May 15, 2006 by megasoft
Guest Xirallic Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Comentarii: "Ii rugam pe cei deja dotati cu echipamente performante sa nu participe. Incercati sa le dati o sansa celor care inca nu isi permit" Citat din regulamentul concursului bun...am scule bla bla bla....dar daca vine un prieten de-al meu si trage un demo, ii corect?
Guest ozzykris Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 parerea mea e ca ar trebuie sa aiba voie sa itnre in concurs membrii cu cel puitn 10 posturi ( sa zicem ca vine un expert si se da drept incepator si gata.). daca face parte din membrii activi (cel putin 10 posturi) il putem cunoaste cat de cat. parerea mea.
Cosu Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 1) Inregistrarea se poate face cu ORICE 2) Nu conteaza numarul de posturi al candidatilor.
Guest ozzykris Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 eu ma refereream la faptul ca nu avem certitudinea ca noul-venit care tocmai a atasat o melodie e un incepator.
Cosu Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Dar nici dupa 10 posturi nu iti dai seama. E irelevant.
Guest Xirallic Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 eu ma refereream la faptul ca nu avem certitudinea ca noul-venit care tocmai a atasat o melodie e un incepator. pai se poate ca na..i s-a parut interesant si tentant topicu...si nah..s-a inscris repede...
Doctor X Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 pai se poate ca na..i s-a parut interesant si tentant topicu...si nah..s-a inscris repede... Aha, deci de-aia te-ai inscris!
Guest Xirallic Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Aha, deci de-aia te-ai inscris! sincer? da! oricum nu mai ma interesa pe mine chitara...o vroiam pt un prieten.dar il pun pe el sa cante si tra la la...nu ma ''bat'' eu pt un behringer ...
mega.deb Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 1) Inregistrarea se poate face cu ORICE 2) Nu conteaza numarul de posturi al candidatilor. CEL MAI CORECT ... ca oricum se aude chitara si nivelul chitaristului.
Guest Boba Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 doamne cata tevatura..bai fratilor! cel mai bun ala sa castige! stie juriu ca uite ala se vede clar ca nu e incepator sau ba uite asa si pa dincolo! ca daca era asa o vindea omu si nu mai statea sa se complice ,e?asa ca doamne ajuta si inca o data cel mai bun (la nivelu beginner)sa castige pun si eu aici o melodie sper sa placa! boba_provocare.mp3
Guest GabeTheFatso Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Gata am facut o versiune "finala" ca sa zic asa. Nu cred ca voi mai incerca din nou. GabeTheFatso_Blues_in_Bb.mp3
MasterKilla Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Nici nu stiu ce sa cred , ma uit la posturile de mai sus si-s total dezorientat. Cred ca ar trebui votat chitaristul cu cea mai buna interpretare dintre cele modeste si care sa poata reproduce ce a cantat in momentul ridicarii premiului. Ramane de vazut cine se va pricopsi cu chitarushka asta, mai sunt cateva zile. Sper sa mai vina si alte inregistrari pt ca premiul e destul de serios.
Guest mircea Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Sunt oarecum nou pe forum, ma rog am cateva luni de cand sunt inregistrat. Cant la chitara de aproximativ un an dar pana in ianuarie am cantat doar cantece de munte . Improvizatia am inregistrat-o cu o chitara Adam's a unui prieten(nu e extraordinara, dar griful imi place la nebunie - si nu vrea sa mi-l dea ). Softul pe care l-am folosit: Guitar FX BOX 2.6. Inca nu m-am decis daca e varianta finala, am dat gherle si se face simtita si lipsa de imaginatie .
Guest ovibas Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Imi cer scuze pentru calitatea sunetului. Am doar o chitara cu grifu indoit ...
Guest GabeTheFatso Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Cred ca ar trebui votat chitaristul cu cea mai buna interpretare dintre cele modeste si care sa poata reproduce ce a cantat in momentul ridicarii premiului. Cred ca partea asta este putin exagerata. Eu, cel putin, am improvisat la greu si mi-a luat cateva ore sa scot o versiune buna. Cred ca daca ar fi sa o reproduc ma indoiesc serios ca vor suna identic.
mega.deb Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Cred ca partea asta este putin exagerata. Eu, cel putin, am improvisat la greu si mi-a luat cateva ore sa scot o versiune buna. Cred ca daca ar fi sa o reproduc ma indoiesc serios ca vor suna identic. Hai fi serios te rog, iti asculti inregistrarea de cateva ori, si tot iti aduci aminte DUH !!!! Sau ai ceva de ascuns ?
Recommended Posts