Guest Mike Vlahopol Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 salut .. si cum se face uploadul please? daca poate sa-mi zica cineva? la file atachment? e ok? cine ascult piesele un grup de oameni sau e pe baza de vot? merci mult.... mike
Guest Xirallic Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 piesa am tras-o in cubase si am folosit un ibanez, o pedala si un wah.reverbu si delayu l-am bagat din cubase( the best ) astept comentarii..si + ca am facut-o la ora 3 noaptea ...poate o sa mai fac o varianta ca imi place. pot sa particip si eu? se pune? cant de un an si o luna
Guest Mike Vlahopol Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 (edited) Am incercat si eu.. daca va place votati ... am repatat piesa de doua ori si am tras.. ca sa fiu fair play piesa are BPM=94 si este de la Bb7 ... probabil tocmai ca sa-i incurce pe unii dintre incepatori... Se poate improviza in Bb pentatonic in Bb major ( cu ceva atentie ) si in Gminor.... [spam][/spam] Succes tuturor, mike PROVOCARE_INCEPATORI.mp3 Edited May 14, 2006 by Mike Vlahopol
Guest Fenderash Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 (edited) Imi place o singura chestie aici: toata lumea vrea Behringer dar nu prea s-au inghesuit la celalalt concurs cand totusi era o chitara buna nu o scandura cu niste corzi pe ea.Si alta chestie.Toata lumea care si-au pus "Provocarea pentru incepatori" au facut conturi cu o ora inainte de a`l pune.De ce ?Lasati`i si pe astia mai mici sa castige si ei ca poate nu au chitari bune. Edited May 14, 2006 by Fenderash
Guest Xirallic Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 daca as lua chitara...ceea ce nu e sigur...as da-o la un alt prieten.eu is norocos ca am chitara si ce imi trebe.dar stiu un prieten ce nu are posibilitate sa-si cumpere...si ideea e ca el stie...mie nu imi trebe chitara.punct.eu mi-am postat piesa si gata oare da si suportu de chitara? ca ala il vreu ) vb f serios.sa ne anunti
lex Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 interesanta idee desi problema e ca eu nu am d unde sa fac rost de o electrica ca sa pot face ceva peste negativ ... oricum e misto si poti sa faci niste chestii f misto p el , mam jucat un pic cu acustica pe el
Cosu Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 salut .. si cum se face uploadul please? daca poate sa-mi zica cineva? la file atachment? e ok? cine ascult piesele un grup de oameni sau e pe baza de vot? merci mult.... mike Exact! Atasaezi piesa unui mesaj. daca as lua chitara...ceea ce nu e sigur...as da-o la un alt prieten.eu is norocos ca am chitara si ce imi trebe.dar stiu un prieten ce nu are posibilitate sa-si cumpere...si ideea e ca el stie...mie nu imi trebe chitara.punct.eu mi-am postat piesa si gata oare da si suportu de chitara? ca ala il vreu ) vb f serios.sa ne anunti Spune-i prietenului tau de concurs. Suportul nu are legatura cu concursul. interesanta idee desi problema e ca eu nu am d unde sa fac rost de o electrica ca sa pot face ceva peste negativ ... oricum e misto si poti sa faci niste chestii f misto p el , mam jucat un pic cu acustica pe el Nu e nevoie de electrica. Merge si cu acustica.
Fenrir Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Foarte frumoasa intiativa. La mai multe, si mult succes tuturor!
Guest domnul Rig Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Is misto oamenii gen Xirallic care vor sa castige inca o chitara electrica, desi ei au Ibanez. Maaare scandura si Ibanezul asta, nu se compara cu Behringer!
Guest razvyy Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 parerea mea e k cei care detin chitara electrica au mai multe sanse decat cei cu acustica sa scoata ceva bun. asta dupa ce am ascultat negativul.
Guest Xirallic Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 PAI DA....dar am auzit un demo mai sus....nu mai stiu cine l-o facut....dar mi-a placut tema....dar pacat nu era in gama care trebuia tema mi-a placut-o o la nebunie si feelingu si cum suna chitara ...dar uita ca nu a nimerit gama...si + de asta eu am invatat sa cant pe reghin amarat... de fapt toate=s amarate ))
Guest Marus Rockeru Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 1. Daca sint incepator de unde sa stiu sa cint ? mai ales sa improvizez ... 2. Daca particip la un concurs ca sa cistig o chitara ... asta insseamna ca n-am chitara; iar daca n-am cum sa cint (ca sa pot participa) ? Mi se pare mie ca concursul asta nu prea e adresat incepatorilor
Cosu Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 1) te documentezi si faci un efort, exersezi. 2) merge foarte bine si cu chitara acustica + microfon sau electroacustica sau cu ceva imprumutat Sa inteleg ca toti se asteapta sa le dea cineva o chitara moka fara ca ei sa depuna cel mai mic efort ... Avand in vedere faptul ca am dat si indicatii , au fost postate si exemple continui sa cred ca e pentru incepatori dar NU pentru lenesi.
Guest tudor. Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 si pana la urma cine este omul care doneaza chitara? sunt curios cine paote fi atat de bine intentionat... mi se pare mare lucru sa dai o chitara(fie ea behringer)
alex_omul Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Super concursu....m-a determinat si pe mine sa postez in sfarsit un mesaj pe forum (de obicei intram aici doar pt threadurile cu anunturi gen "vand efect digitech"..."vand chitara ibanez" ....etc.). Urmeaza sa postez si eu solo-ul. btw cant la chitara electrica de 5 luni...
Guest ozzykris Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 (edited) o mica intrebare: dac' n-am unde sa-mi inregistrez zdranganeala ce fac? inca una: cum descarc piesa? Edited May 14, 2006 by ozzykris
Guest Raul Gheba Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 dac dispun doar de o acustica... si totusi vreau sa ma bag... cum sa fac.. pot sa inregistrez melodia acustica.. sau sa folosexc un procesor.. si o alta cheste ar fi.. cu ce program sa imi inregistrez piesa peste negariv?
iulian Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 (edited) am si eu o intrebare? tipu asta vlahopol cat de incepator e? adik io inca nu am inteles regulamentul? care is icepatorii? Edited May 14, 2006 by iulian
cearny Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Te inregistrezi cu un microfon. Merge si un microfon d-ala de calculator, de 5 lei sau cat o mai fi. Pentru mixaj, poti folosi un soft gen Audacity sau Kristal Audio Engine, care-s gratuite. Piesa o descarci cu clic-dreapta -> save target as (sau ceva de genul). Dl. Vlahopol nu intra in calculele noastre pentru chitara.
Guest ozzykris Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 thnx, cearny. mai am o intrebare: autorii cantecelor se pot vota singuri?
Cosu Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 ozzykris vei avea raspunsul la sfarsitul perioadei de inscriere.
Doctor X Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 1. Daca sint incepator de unde sa stiu sa cint ? mai ales sa improvizez ...2. Daca particip la un concurs ca sa cistig o chitara ... asta insseamna ca n-am chitara; iar daca n-am cum sa cint (ca sa pot participa) ? 1. Daca eşti incepător, inseamna ca ai inceput sa studiezi chitara. Si daca ai inceput sa studiezi chitara înseamna ca ai o chitara, macar una acustica. 2. La concursul asta se câştigă o chitară electrică Behringer. Cui i-ar putea folosi decât unui începător? Ştim foarte bine ce părere au membrii mai vechi ai forumului despre chitara asta, asa ca nu se pune problema să şi-o dorească ei, decât pentru experimente de genul scalopat sau facut bucăţi la un concert. 3. Cosu cred că a ales bine negativul. Blues se poate canta fara probleme pe acustică şi cei care au început să studieze chitara ar trebui să aibă idee despre gamele pentatonice şi gamele blues. Părerea mea: cine vrea cu adevărat o chitară electrică Behringer participă la concurs şi o câştigă. Ce-i aşa de complicat???
Guest Xirallic Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 da...si eu intreb ca Iulian...cat de incepator e Vlahopol ?nu ii f incepator.whatever...
Soulmaster Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Revin cu alta incercare.... oleaca mai scurta si mai concisa Cred k asta e best of -ul meu. Poate fac rost de un microfon mai bun sau de o alta chitara... k nu e cine stie ce... try_2.mp3
Killahead Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Piesa am tras-o in Cubase si am folosit un Ibanez, o pedala si un wah. Astept comentarii... Comentarii: "Ii rugam pe cei deja dotati cu echipamente performante sa nu participe. Incercati sa le dati o sansa celor care inca nu isi permit" Citat din regulamentul concursului
Moisoiu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 (edited) [troll][/troll] Edited May 14, 2006 by cearny
Guest dmc Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 am o presimtire ca piesele vor fi oleaca filtrate la sfarsitul inscrierilor. am incredere in discernamantul adminilor ps. prea tare faza aia cu mike "detin un studio de inregistrari" vlahopol fair play to you, lad!
Guest mandarina*ucigasha Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 noroc ca miau zis colegii de concurs .asa:cant de aproximativ 9 luni si de o luna fac cu profesor.a fost inregistrat pe un grossman al unui coleg.si suprapunerea a fost facuta in gold wave.
Recommended Posts