gabip91 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Sunt interesat de un astfel de bass. As dori sa stiu daca e cineva caruia i-a cazut prin mana asa ceva. Daca se merita sau nu... 1
Frunza Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Am un Goth de vreo 6-7 luni, nu regret ca l-am luat. Are cateva probleme, cum ar fi ceva neck-dive care se rezolva usor, forma usor incomoda la inceput si accesul mai greu la freturile de sus. De sunat suna bine, are un ton mai suparat, bun pentru genuri mai grele, si la mana mi s-a parut usor si comod.
Guest dachsund Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Proprietarii unei astfel de chitare vor fi poate interesati sa stie ca simbolul ala le poate face probleme, din cauza asocierii recente cu grupuri ca Noua Dreapta. Eu am auzit ca un basist dintr-o trupa fara treaba cu ideologia ND a fost certat pe chestia asta si obligat sa-l acopere cu ceva.
Eldrian Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 am aceleasi doze TB-Plus (si probabil si aceeasi parte electronica) si suna bine. Miriie si bubuie cum ar trebui sa miriie si bubuie niste humbuckere ca lumea. Cel putin ca sunet din doze, da. Am incredere in dozele alea sa ma duca pina in luna si inapoi. @dachshund : El se vinde in Germania fara crucea acoperita. e de gindit pe tema asta.
13Todesengel Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Proprietarii unei astfel de chitare vor fi poate interesati sa stie ca simbolul ala le poate face probleme, din cauza asocierii recente cu grupuri ca Noua Dreapta. Eu am auzit ca un basist dintr-o trupa fara treaba cu ideologia ND a fost certat pe chestia asta si obligat sa-l acopere cu ceva. Asta e la rubrica umor sau tampenie romaneasca ? Nu cumva erau taiati imprejur doritorii de cover ?
eduard.alexandru Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Bass-ul ala e fain si nervos. Te mai poti uita peste Warwick RB Corvette, găsești sh la prețuri ok. E mai comod si mai ușor decât Thunderbird, finisajul mie cel puțin nu îmi place, dar sună extraordinar de bine, mai ales dacă vrei să folosești distorsiune.
Recommended Posts