Bogadan Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Salut as vrea sa-mi iau un amp de vreo 15-20 W si nu stiu la ce sa ma opresc. As dori niste indicatii. Unii spun ca marshall-ul mg 15cd e nasol,altii il lauda. Am primit ca recomandare un laney lx20 sau chiar lx35. Daca poate cineva sa ma ajute, sa fie in jur de 150 E maxim 180. Eu cant mai mult metal gen Metallica,Iron Maiden,Anihilator. Ce parere aveti despre Harley Benton HB-80R ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Nu cred ca o sa reusesti vreodata sa scoti un sunet bun dintr-un amp de 15w. Astea sunt mai mult facute pentru a te exersa .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogadan Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Ce as putea sa-mi iau cu bugetul asta? Avand in vedere si ce vreau sa cant. Bine acum ce pot sa zic sunt cam incepator in domeniul amp-urilor,pana acum am cantat printr-o pedala dist prin calculator si boxele de la sistemul audio,deci experienta cu amp-uri nu am deloc. De aceea am si postat acest topic poate ma ajuta cineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Pai nu stiu ce sa-ti zic... daca nu ai de gand sa canti live curand, te sfatuiesc sa-ti strangi banii si sa-ti iei unu calumea. Oricum, chiar daca vrei sa canti live curand, nu cred ca unu de 15 face fata. Am auzit ca sunt cam la "moda" boxele alea de 300w sau ceva de genu asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogadan Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Sa va explic. Eu pe la vara vreau sa-mi cumpar pt ca am bac acusi si nu prea am timp. De aceea vreau intai sa vad cam ce mi s-ar potrivi si dupa ce termin cu bacul sa-mi iau.Oferta cu fenderul mi se pare tentanta,as vrea sa stiu cum se aude distorsul pt ca pe mine in general asta ma chinuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Daca as fi in locul tau, m-as duce in magazin i-as zice vanzatorului/vanzatoarei sa-mi arate toate amplificatoarele care intra in banii tai, inclusiv cele de mana a doua si le-as incerca pe toate, pana gasesc sunetul dorit. Vezi si ce-ti mai ofera baietii/fetele de pe forum Oricum zic ca ar fi mai bine sa-ti iei ceva la mana a doua la banii aia... ATENTIE: Cand incerci amplificatorul, incepe cu volumul de la 0, si urca pana la 10 sau 11 la unele. Asa vezi cum se comporta. Daca suna bine la 2 nu inseamna ca si la 10 se comporta tot la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danpopp Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 (edited) I-ti dau eu la 170 euro amplificator chitara VOX Cambridge 30(watts) Reverb / Tremolo The (30Watt) Cambridge 30 Reverb is equipped with individual Volume, Treble and Bass controls in its first channel, plus individual Gain, Volume, Treble, Bass, Tremolo Speed, Tremolo Depth and Reverb controls in its second channel. In addition, its second channel also features both Gain Boost and Mid Range Boost Switches. This two - channel amplifier features 1 x 12AX7 valve in its preamp section and a 1 x 10" Celestion Bulldog speaker. ...adica: - are lampa in etajul de preamplificare - difuzor Celestion - 2 canale: clean si drive Ampul asta face KK pe orice alt amp din clasa lui: Marshall, Fender, etc Te astept la probe! ...SI DUPA CE-L INCERCI TE LAMURESTI SI SINGUR! 0743.058.483 sau ID pentru messenger Yahoo: lectiademuzica Edited May 7, 2006 by danpopp Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 200 euro peavey 258efx 25 w + efecte digitale.e nou, made in usa, in magazin e 1060 lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fenderash Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Orice ai face nu iti lua de 15W.Am avut si eu intr`o perioada neagra a vietii mele AMP de 15W Behringer parca si nu mia placut deloc.Mai bine mai pui ceva bani si iti iei unu macar de la 25W in sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Orice ai face nu iti lua de 15W.Am avut si eu intr`o perioada neagra a vietii mele AMP de 15W Behringer parca si nu mia placut deloc.Mai bine mai pui ceva bani si iti iei unu macar de la 25W in sus. Ce tare ..... cik o perioada neagra a vietii mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 (edited) Eu sunt inca in perioada neagra. Bine ca-l folosesc foarte rar. Later: VOX-ul de mai sus pare promitator in banii aia. Edited May 17, 2006 by Geologu Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedarkdream Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Cam de cati wati iti trebuie un amp sa te poti auzi pe langa tobe (pt repetitii)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jack Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Orice ai face nu iti lua de 15W.Am avut si eu intr`o perioada neagra a vietii mele AMP de 15W Behringer parca si nu mia placut deloc.Mai bine mai pui ceva bani si iti iei unu macar de la 25W in sus. Orice Bergenbier e de ras! Au doar un singur + : sunt ieftine! In rest nimic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Cam de cati wati iti trebuie un amp sa te poti auzi pe langa tobe (pt repetitii)? Watii nu sint totul. Conteaza dimensiune difuzorului si randamentul lui. Cu 100 W bagati intr-un dif de 8 inch vei suna MULT mai prost si mai incet decit cu 30 bagati intr-un dif bun de 12 inch. Asta din urma e f ok pt repetitii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts