www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cand exersez cu metronomul sa zicem eighth notes ca nush exact cum le zice in romana sau altele numar: 1 si 2 si 3 si 4 si etc...dar cand chiar cant cu metronomul trebuie sa continui sa numar in mintea mea la fel ? Sau trebuie sa ma obisnuiesc sa stiu automat ? Ma gandesc ca ar fi cam greu pt un shredder de ex. sa tot numere in cap la 180 bmp :))

Posted (edited)
Cand exersez cu metronomul sa zicem eighth notes ca nush exact cum le zice in romana sau altele numar: 1 si 2 si 3 si 4 si etc...dar cand chiar cant cu metronomul trebuie sa continui sa numar in mintea mea la fel ? Sau trebuie sa ma obisnuiesc sa stiu automat ? Ma gandesc ca ar fi cam greu pt un shredder de ex. sa tot numere in cap la 180 bmp :) )

Muzicienii sunt foarte buni matematicieni. Dacã nu știi sã numeri pânã la 180 într-o secundã 48, nu cred cã ai șanse. Cu toate astea, existã metronomul (amin) - majoritatea chitariștilor mari (de ex. Paul Gilbert), cântã în concerte, cu cãști. Ghici ce ascultã acolo? Tic, tac, tic, tac... Na, dacã ești Peter Pãnosu', nu te sperii de o cascã.

Good will counting!

Edited by AddRien
Posted
Muzicienii sunt foarte buni matematicieni. Dacã nu știi sã numeri pânã la 180 într-o secundã 48, nu cred cã ai șanse. Cu toate astea, existã metronomul (amin) - majoritatea chitariștilor mari (de ex. Paul Gilbert), cântã în concerte, cu cãști. Ghici ce ascultã acolo? Tic, tac, tic, tac... Na, dacã ești Peter Pãnosu', nu te sperii de o cascã.

Good will counting!

Gilbert are nevoie de casti pt. ca-i surd. In casti aude chitara + celelalte instrumente.

Cand exersez cu metronomul sa zicem eighth notes ca nush exact cum le zice in romana sau altele numar: 1 si 2 si 3 si 4 si etc...dar cand chiar cant cu metronomul trebuie sa continui sa numar in mintea mea la fel ? Sau trebuie sa ma obisnuiesc sa stiu automat ? Ma gandesc ca ar fi cam greu pt un shredder de ex. sa tot numere in cap la 180 bmp :))

Trebuie sa te obisnuiesti sa simti timpul ... sa stii unde esti in masura fara sa numeri.