SpiritCrusher Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cand exersez cu metronomul sa zicem eighth notes ca nush exact cum le zice in romana sau altele numar: 1 si 2 si 3 si 4 si etc...dar cand chiar cant cu metronomul trebuie sa continui sa numar in mintea mea la fel ? Sau trebuie sa ma obisnuiesc sa stiu automat ? Ma gandesc ca ar fi cam greu pt un shredder de ex. sa tot numere in cap la 180 bmp )
AddRien Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 (edited) Cand exersez cu metronomul sa zicem eighth notes ca nush exact cum le zice in romana sau altele numar: 1 si 2 si 3 si 4 si etc...dar cand chiar cant cu metronomul trebuie sa continui sa numar in mintea mea la fel ? Sau trebuie sa ma obisnuiesc sa stiu automat ? Ma gandesc ca ar fi cam greu pt un shredder de ex. sa tot numere in cap la 180 bmp ) Muzicienii sunt foarte buni matematicieni. Dacã nu știi sã numeri pânã la 180 într-o secundã 48, nu cred cã ai șanse. Cu toate astea, existã metronomul (amin) - majoritatea chitariștilor mari (de ex. Paul Gilbert), cântã în concerte, cu cãști. Ghici ce ascultã acolo? Tic, tac, tic, tac... Na, dacã ești Peter Pãnosu', nu te sperii de o cascã. Good will counting! Edited October 9, 2010 by AddRien
guitar88 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Muzicienii sunt foarte buni matematicieni. Dacã nu știi sã numeri pânã la 180 într-o secundã 48, nu cred cã ai șanse. Cu toate astea, existã metronomul (amin) - majoritatea chitariștilor mari (de ex. Paul Gilbert), cântã în concerte, cu cãști. Ghici ce ascultã acolo? Tic, tac, tic, tac... Na, dacã ești Peter Pãnosu', nu te sperii de o cascã. Good will counting! Gilbert are nevoie de casti pt. ca-i surd. In casti aude chitara + celelalte instrumente. Cand exersez cu metronomul sa zicem eighth notes ca nush exact cum le zice in romana sau altele numar: 1 si 2 si 3 si 4 si etc...dar cand chiar cant cu metronomul trebuie sa continui sa numar in mintea mea la fel ? Sau trebuie sa ma obisnuiesc sa stiu automat ? Ma gandesc ca ar fi cam greu pt un shredder de ex. sa tot numere in cap la 180 bmp ) Trebuie sa te obisnuiesti sa simti timpul ... sa stii unde esti in masura fara sa numeri.
Recommended Posts